subota , 31 oktobra 2020

Svakoj robi treba reklama, i to originalna!

Natpis na Državnom putu 224 koji od Niša vodi ka Gadžinom Hanu u blizini sela Taskovića već desetak dana privlači pažnju pa smo morali da proverimo o čemu se radi!

“Biraš i bereš sam” napisano je na drvenoj tabli a da ne bude zabune tu je i gajbica u kojoj su izloženi paradajz, paprika i krastavac. Pametnom dosta!

Na osam ari imamo četiri plastenika u kojima gajimo najkvalitetnije povrće. Cene kod nas su kao i na niškom kvantašu a kupac samo bira šta će pojesti. Sigurni smo u kvalitet tako da mogu da biraju do mile volje, kažu povrtari ali i penzioneri Vesna i Gile Stanković.

Otkrivaju nam da nisu oni smislili ovu “marketinšku kampanju” već da je to ideja njihovog pokojnog prijatelja učitelja Nenada Stamenkovića.

“Uz rakijicu i salatu od paradajza sa mojim pokojnim prijateljem pričali smo o prodaji povrća i on je smislio kako da privučemo mušterije. Prodajemo povrće i u centru Gadžinog Hana ali ovde je nekako “slađe” da se kupi, veli Gile koji se uveliko priprema i za sezonu dinja i lubenica koje su u završnoj fazi zrenja.

“Nema ništa slađe nego pojesti sveže, tek ubrano, preporučuje nam.

Takođe pročitajte

Kako bi trebalo da se hranimo kada je hladno vreme

Pravilna ishrana predstavlja izazov tokom cele godine, a posebno kada dođe hladno vreme. Svima nam …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.