Svakoj robi treba reklama, i to originalna!

Natpis na Državnom putu 224 koji od Niša vodi ka Gadžinom Hanu u blizini sela Taskovića već desetak dana privlači pažnju pa smo morali da proverimo o čemu se radi!

“Biraš i bereš sam” napisano je na drvenoj tabli a da ne bude zabune tu je i gajbica u kojoj su izloženi paradajz, paprika i krastavac. Pametnom dosta!

Na osam ari imamo četiri plastenika u kojima gajimo najkvalitetnije povrće. Cene kod nas su kao i na niškom kvantašu a kupac samo bira šta će pojesti. Sigurni smo u kvalitet tako da mogu da biraju do mile volje, kažu povrtari ali i penzioneri Vesna i Gile Stanković.

Otkrivaju nam da nisu oni smislili ovu “marketinšku kampanju” već da je to ideja njihovog pokojnog prijatelja učitelja Nenada Stamenkovića.

“Uz rakijicu i salatu od paradajza sa mojim pokojnim prijateljem pričali smo o prodaji povrća i on je smislio kako da privučemo mušterije. Prodajemo povrće i u centru Gadžinog Hana ali ovde je nekako “slađe” da se kupi, veli Gile koji se uveliko priprema i za sezonu dinja i lubenica koje su u završnoj fazi zrenja.

“Nema ništa slađe nego pojesti sveže, tek ubrano, preporučuje nam.

Takođe pročitajte

WIZZ AIR – Fiksnih 9 evra za različite proizvode i usluge. Važi i za postojeće rezervacije!

Spremite se da svoje iskustvo putovanja uzdignete do neslućenih visina uz naše neverovatno prolećno čišćenje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.