Sutra defile oldtajmera u Nišu

„Oldtajmer sekcija Niš“ sutra po prvi put organizuje okupljanje oldtajmera u Nišu a učešće su svojim reprezentativnim vozilima najavili gosti iz bugarskog kluba „RETRO“ iz Sofije, Srpski savez za istorijska vozila i Oldtajmer klub Vranje.

„Oldtajmer sekcije Niš“ Oldtajmer sekcija Niš koja okuplja ljubitelje i vlasnike istorijskih vozila, osnovano je u sklopu “Udruženja samostalnih privrednika i zanatlija Niš”, kao sekcija. Ciljevi sekcije, osim okupljanja ljubitelja i vlasnika istorijskih vozila jesu i zaštita zajedničkih interesa članova u vezi sa očuvanjem i zaštitom istorijskih vozila i negovanja istorijsko kulturnog nasleđa istorijskih vozila u Nišu i okolini.

oldtajmeri nikola vuckovic„Do sada je u Nišu održano nekoliko samostalnih okupljanja oldtajmer vozila, i gostovanja u sklopu automobilističkih dešavanja u gradu. Osnivanjem oldtajmer sekcije, zaokružen je dosadašnji rad ljubitelja i vlasnika istorijskih vozila, i napravljen prostor za buduće aktivnosti „Oldtajmer sekcije Niš“ koje bi u ovom delu Srbije, trebale da otvore bolje mogućnosti i uslove, kaže Nikola Vučković.

Sedište oldtajmer sekcije koje deluje u okviru “Opšteg udruženja samostalnih privrednika i zanatlija” je u zgradi „Zanatski dom“. ulica Prijezdina 4, u strogom centru Niša.

Takođe pročitajte

Festival CircleArt – Zelena promena je ženskog roda? – nagradni javni poziv za fotografiju

U okviru EU zelene nedelje, EU info point Niš i Festival reciklažne i cirkularne umetnosti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.