Stare stvari za novu nadu za mališane obolelih od raka

Povodom 15. februara, Svetskog dana dece obolele od raka,  Nacionalno udruzenje roditelja dece obolele od raka NURDOR ce organizovati humanitarne skupove na trgovima, u glavnim ulicama i šetalištima u 40 gradova širom Srbije.

Uz prigodne programe i u prisustvu prijatelja, roditelja, volontera i javnih ličnosti, NURDOR ce obeležiti ovaj značajan datum i predstaviti novu akciju u sklopu kampanje „I ja se borim!“ – Stare stvari za novu nadu –.

Sredstva koja ce se prikupiti tokom ove akcije biće namenjena II fazi izgradnje novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Sve informacije o humanitarnoj akciji – Stare stvari za novu nadu – bice dostupne na zvanicnoj internet stranici udruženja www.nurdor.org

Zajedno sa Oliverom Katićem, tačno u 13 časova bice pušteni baloni podrške za sve mališane koji se leče i u znak sećanja na one male superheroje koji više nisu sa nama.

U Nisu, centralna manifestacija ce biti organizovana na Platou kod Kalce (Obrenoviceva ulica) od 12h, a program je planiran od 12.15 do 13 casova.

Takođe pročitajte

Tampon zona uživo u Nišu: Novi talas patrijarhata i mizoginije na internetu i šta sa njim

Uprkos snažnom talasu ženskih glasova i sve brojnijim inicijativama za umrežavanje žena koje nam omogućava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.