Spot o ljubavi i praštanju snimljen iza rešetaka (VIDEO)

Diplomirani psiholog i pop pevačica Milica Milkić iz Niša spot za novu pesmu „Za nas“ snimila je u niškom zatvoru jer je želela da pesma i spot imaju psihološku, a ne estradnu pozadinu.

Glavna poruka pesme je ljubav kao osnova koja je u današnjem svetu izgubljena jer autorka Milica smatra da je poruka ljubavi važna kao preventiva i lečenje problema nasilja. Inače, Milica radi u psihološkom savetovalištu za decu i roditelje „Darling“ iz Niša

„Kroz rad sa ljudima sam shvatila da brojni problemi nastaju zbog nemogućnosti opraštanja sebi ili drugima. Rešila sam da pošaljem poruku svima da je ljudski grešiti i da na neki način moramo da pronađemo način da oprostimo. Da na greške nikako ne reagujemo agresivno i destruktivno. Zbog toga sam za muzički spot „Za nas“ odabrala zatvor i osuđenike kao metaforu za čitavu ideju. Pesma i spot imaju psihološku, a ne estradnu pozadinu, kaže Milica.

Poruka celokupnog projekta je da nasilje ne rešava probleme pojedinca i društva, već jedino ljubav i oproštaj.Cilj je psihološki efikasna borba protiv nasilja, ali i psihološka podrška, reedukacija i resocijalizacija osuđenika, kao način prevencije ponovnih izvršenja krivičnih dela. 

Autor muzike je Aleksandar Vlajković (AVAX produkcija) dok je muzički spot potpisuje video grupacija „RedNeck production“ (Igor Jovanović, Vladimir Ilić, Miroslav Mitić)

Projekat je podržala i Gradska opština Medijana.

Takođe pročitajte

Lebane po četvrti put organizuje Miholjske susrete sela

I ove godine opština Lebane je kod Ministarstva za brigu o selu prošla na projektu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.