Sportski program i druženje na terenu Kocka u Nišu

Nakon više od dva meseca kampanje Lokalne fondacije Niš (LFN) sa Žitopek pekarama, sada je vreme da se okupimo i družimo na Kocki.

LFN poziva sve zainteresovane Nišlije da nam se u subotu, 8. jula, od 11 sati pridruže na ovom terenu na Bulevaru Nemanjića (ulaz iz Vojvode Tankosića).

U subotu vas očekuje dobra zabava i mnogo pozitivne energije, a svi su pozvani da se prijave i oprobaju u šutiranju trojki i sa pola terena. Žitopek je za pobednike pripremio zanimljive nagrade. Planirano je da se u revijalnom delu u odobojci i košarci takmiče deca iz niških klubova.

Lokalna fondacija Niš izuzetno je zahvalna Žitopeku što izdvaja pet dinara od svake prodate pogačice za uređenje dva igrališta i posebno zahvalna Gradu Nišu koji je presvukao podlogu na Kocki i dao ogroman doprinos u sređivanju terena koji je sada prepun dece.

LFN poziva sve sugrađane da nastave da kupuju pogačice, jer uskoro prelazimo na uređenje Tutinog igrališta.

Želimo da svi zajedno, korak po korak, ulepšavamo i uređujemo grad, da živimo u sredini koja će negovati pozitivne vrednosti i zdrave stilove života.

***

Podsećamo da kroz kampanju sa Žitopekom, Lokalna fondacija Niš prikuplja novac za uređenje dva sportska terena Kocka i Tutino. Nakon skoro dva meseca kampanje prodato je 39000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje ova dva terena.

Podršku kampanji pružaju Adver City, Banker radio i Južne vesti.

Takođe pročitajte

Šta videti na Divčibarama tokom vikend putovanja?

Iako mnogi od nas najviše vole da provedu godišnji odmor na moru, ne smemo smetnuti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.