Sok od pšenične trave – sunčeva energija potrebna za život

Sok od pšenične trave snabdeva organizam  sa više od  90 posto potrebnim životnim elementima, vitaminima, mineralima, oligoelementima, živim enzimima i hlorofilom.

Poznati travar Ljubiša Stojković iz Niša koji više od 20 godina promoviše zdrave stilove života, kaže da se ovaj sok  preporučuje tokom hemoterapije  zračenja kao i postoperativnoj fazi ali je odličan i za one koji nemaju problem sa zdravljem.

ljubisa luis stojkovic“To je sunčeva energija koja nam je potrebna za život. Mogu da ga piju i bebe sa navršenih šest meseci života, kaže Ljubiša  koji je među prvima u našoj zemlji počeo da se bavi proizvodnjom ovog soka. On je sastavni deo njegove “totalne terapije” koja podrazumeva režim gladovanja od 42 dana. Suština je ne jesti šest nedelja čvrstu hranu i dozvoliti da se aktivira unutrašnja sila organizma. Totalna terapija okrepljujuće deluje na organizam, poboljšava krvnu sliku, stabilizuje krvni pritisak, blagotvorno deluje na bolesti zglobova ali i efikasan način mršavljenja ali u tom slučaju traje 21 dan. Tokom terapije upravo se pije i sok od pšenice.

“Sok od pšenice se lako može napraviti i kućnim uslovima i potrebna je ručna mašina za mlevenje mesa sa najsitnijim noževima. Samleti i dobijeni sok procediti, kaže Stojković koji nam je opisao i postupak za uzgajanje pšenične trave.

Potrebno je obezbediti organsko seme i potopiti u vodi 12 sati. Zrno se zatim procedi i treba sačekati da počne da klija, obično od 2 do 4 dana. Isklijala zrna se seju u zemlji od kalifornijskih glista ili humusu iz šume.

kontakt +381 63/ 827 3785

Takođe pročitajte

Diskus hernija – šta kad leđa jako zabole?

Naizgled bezazlen bol u predelu leđa, otežano kretanje i iznenadna nemogućnost da se savijete mogu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.