Foto: Balkan eCommerce Samit

Sofija domaćin Balkan eCommerce samita 4. i 5.aprila

Zamislite najveće stručnjake e-commerce biznisa iz centralne Evrope i sa Balkana na jednom mestu. Upravo takav događaj očekuje vas u Arena Sofiji, u Bugarskoj 4. i 5. aprila.

Balkan eCommerce samit dvodnevni događaj, na kom se očekuju neka od najvećih imena u svetu e-trgovine, ima za cilj da stvori nova partnerstva, kao i da osnaži već postojeće veze između učesnika i na taj način doprinese razvoju e- trgovine na Balkanu.

Majk Korkoan – Jedan od predavača na Balkan eCommerce Samit-u

Nikola Ilčev, organizator i jedan od najvažnijih aktera e-trgovine na Balkanu, najavljuje da će samit okupiti preko 2000 gostiju, 150 izlagača i 20 govornika iz celog sveta. Među njima su istaknuti predavači, start up kompanije, kao i digitalne agencije. Glavni cilj ovog samita je stvaranje platforme za ubrzani razvoj i podsticanje partnerstva između e-trgovinskih kompanija na Balkanu, pružajući im novu polaznu tačku za rast i uspeh.

“Ovo je jedinstvena prilika za sve učesnike samita da se povežu i razmene iskustva sa predstavnicima svih balkanskih zemalja, bez potrebe da putuju u svaku zemlju pojedinačno.”, ističe Ilčev sa naglaskom da će Balkan e-commerce samit imati veliki uticaj na e-trgovinu.

Ulaznice po promotivnim cenama do 16. marta

Ukoliko želite da saznate na koji način posluju neke od najvećih kompanija poput Warner Brossa, Rayanair-a ili Ikee, obezbedite svoje ulaznice na vreme i ne propustite predavanja stručnjaka iz oblasti e-trgovine poput Michael Corcorana, Carmen Cureu ili Naila Laverija.

Stručnjaci iz ovih oblasti pokriće ključne aspekte kao što su razvoj proizvoda, marketinške strategije za prekogranično tržište, prodaju, kao i upotrebu AI alata za rast poslovanja.

Svoje ulaznice po promotivnim cenama možete kupiti do 16.marta, samom kupovinom ulaznica, osim prisustva događaju obezbeđeni su vam hrana, piće kao i učešče na ekskluzivnoj zabavi nakon prvog dana samita.

Još jedna interesantna stvar u vezi sa ovim samitom je i posebna mobilna aplikacija koja vam omogućava da pratite željena predavanja, i da se na taj način povežete sa nekim od najvećih imena iz sveta e-trgovine. Takođe, putem ove aplikacije imaćete i mogućnost da pristupite informacijama o kompanijama, programu, izlagačima, i unapredite svoje znanje.

Aplikacija će biti aktivna dve nedelje pre početka samita, a da biste mogli da pristupite aplikaciji, neophodno je da imate kupljenu ulaznicu. Tokom samog događaja biće održani i paneli i predavanja o pojedinim e-commerce tržištima na Balkanu, očekuje se i podrška preko trideset medijskih partnera, a zvanični jezik samita biće engleski.

Organizatori ističu da će se pobrinuti da svaki posetilac izvuče maksimum iz ova dva dana samita, sa prezentacijama međunarodnih predavača, izložbenim prostorom i druženjem nakon završetka prvog dana foruma.

Ukoliko želite da se razvijate u svetu e-commerca ovo je prilika koju ne smete propustiti. Više informacija o događaju možete pronaći na ovom linku

Prijavite se već danas i osigurajte svoje mesto na Balkan eCommerce samitu 2024. u Sofiji. Budite spremni da osnažite svoje poslovanje i kročite ka uspehu.

Takođe pročitajte

Seoski turizam – Izazovi i mogućnosti

Ukoliko želite da se bavite seoskim turizmom, ne morate da izdajete ceo objekat, možete i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.