Snežana Savić otvara „Gejzerske noći“

Poznata umetnica Snežana Savić, rodom iz Crne Trave, pevaće na otvaranju kulturno-turističke manifestacije „Gejzerske noći“ 20.jula  koje se tradicionalno održavaju u Sijarinskoj banji.

„Gejzerske noći“ove godine proslaviće punoletstvo jer su se prvi put organizovala daleke 1998.godine. Manifestacija se završava 2.avgusta na Svetog Iliju a tokom 12 dana organizatori najavljuju bogat zabavni program.

Ova manifestacija je prilika da se Sijarinska banja prikaže u pravom svetlu turistima jer pored uživanja i lečenja u blagodetima 18 lekovitih izvora i jedinstvenog gejzera mogu i da se zabave.

Takođe pročitajte

Andrija Milošević novi umetnički direktor Filmskih susreta

Na prvoj sednici novog Saveta 59. Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma Filmski susreti Niš za …

2 komentari

  1. da da privuku turiste samo gde hotel prljav do guše rukovodstvo nepismeno konobari prljavi nevaspitani pa to nemožeš da veruješ to je strašno a kad se požališ niko ništa nezna tada su svi pametni

    • Postovani, zamolili bismo Vas da nam tacno opisete kada se to desilo i ako znate koji je konobar u pitanju. Nije fer sve radnike staviti u isti kos. Slazete se? Nemamo nikakvog interesa da branimo nekog ali prosto treba biti korektan. Nasa preporuka je da reagujete uvek na licu mesta kada ste nezadovoljni nekom uslugom jer je to jedini način da se ona poboljša. Ovako, iznošenjem u komentarima ne verujem da bi nešto postigli jer prosto nema načina da se neko pozove na odgovornost. Nadam se da ćete dobronamerno prihvatiti ovu našu sugestiju i da ćemo se i dalje družiti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.