ponedeljak , 20 marta 2023

Slobodan dan roditeljima prvaka

Kompanija Mercator-S je prvog septembra poklonila slobodan dan zaposlenima čija deca polaze u prvi razred. IDEA podelila gotovo 4000 školskih poklon setova za prvake u više od 50 osnovnih škola, najavila donaciju dve EKO učionice u Nišu i besplatnu voćnu užinu u više od 300 svojih prodavnica za 20.000 đaka širom Srbije.
Kompanija Mercator-S je i ove školske godine pokazala da misli na roditelje i njihove mališane, koji ove godine postaju školarci. Svi zaposleni ove kompanije čija deca polaze u prvi razred, prvog septembra bili su oslobođeni svojih radnih obaveza, kako ne bi propustili priliku da, u jednom od najvažnijih dana u odrastanju, budu uz svoju decu i olakšaju im pripreme za prvi dan u školskim klupama.

Roda - donacija seoskoj školiKao trgovinski lanac koji neguje porodične vrednosti i sa tradicijom dugom više od dve decenije, RODA je đake i nastavnike Osnovne škole Prota Stevan Popović, najstarije seoske škole u Srbiji, obradovala paketom od 1000 svezaka, ali i Roda policom sa više od 250 knjiga koje su prikupili njeni zaposleni, ali i kompanije Publik Praktikum i Laguna. Ovom prilikom najstarija seoska škola je od Rode dobila na poklon i 10 novih laptop računara s kojima je formiran prvi računarki kabinet u ovoj školi.

Trgovinski lanac IDEA je, u više od 50 osnovnih škola u Nišu, Kuli i Banatu, prvog septembarskog dana podelila gotovo 4000 školskih poklon setova za sve prvake. Pored toga, školarci u Osnovnoj školi Kralj Petar I i Gimnaziji Svetozar Marković će sredinom septembra dobiti po jednu EKO učionicu koja će deci ovih škola omogućiti časove i u prirodi. Nakon ove donacije Niš će imati ukupno 5 EKO učionica koje su njihove škole dobile kao poklon od IDEA trgovinskog lanca.IDEA jabuke

IDEA, kao moderan i inovativan trgovinski lanac, tokom cele godine utiče na podizanje svesti o tome da je zdrava užina preduslov zdravog odrastanja dece. Upravo s tim ciljem je i odlučila da u ponedeljak, 5. septembra, u okviru akcije „Odaberi zdravo“, u više od 300 svojih prodavnica širom Srbije, obezbedi voćnu užinu za više od 20.000 đaka širom Srbije. IDEA na ovaj način skreće pažnju i ukazuje na značaj zdrave ishrane kroz konzumaciju voća kao zdrave užine.

I pored toga IDEA je, za sve one koji vole internet i nove tehnologije, u saradnji sa kreatorkom jednog od najpopularnijih YouTube blogova koji nosi naziv Ja u kuhinji uradila elektronsku knjižicu recepata sa predlozima ukusne i zdrave užine za svih 5 dana u jednoj školskoj nedelji.

Kompanija Mercator-S, u okviru koje posluju IDEA i RODA, posebnu pažnju posvećuje deci školskog uzrasta, što je i pokazala aktivnostima koje sprovodi povodom početka nove školske godine.

PR

Takođe pročitajte

Prvi skijaški koraci „Pčelica“

Mališani JPU „Pčelica“ Niš boravili su na organizovanom zimovanju od 03. februara do 10. marta, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.