utorak , 9 avgusta 2022

Slika Nenada Cvetkovića Trumbe na licitaciji LFN

Umetnička slika autora Nenada Cvetkovića Trumbe, sa oslikanim motivima Niša, nalazi se na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš.

Poznati niški slikar, umetnik i fotograf poklonio je LFN sliku iz svoje bogate stvaralačke kolekcije, sa željom da podrži rad fondacije na razvoju lokalne zajednice. Licitacija je otvorena na fb stranici LFN, do 25. marta u 12 sati. Početna cena je 7.000 dinara.

Pozivamo ljubitelje umetnosti koji žele da ukrase svoj dom ovom slikom, ljude koji vole Niš i žele da doprinesu razvoju lokalne zajednice da učestvuju u licitaciji i daju svoje ponude. Slika je uramljena, a dimenzije su 100×70 centimetara.

Podsetimo, u novembru 2021. godine je u Mezanin galeriji u Balkanskoj ulici, koja je otvorena uz podršku LFN, realizovana izložba fotografija “Dnevnik uličnog hodača” Nenada Cvetkovića Trumbe.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Trag fondacija duplira novac koji LFN obezbedi. U 2021. godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Novi konkurs, za koji su pripreme u toku, biće raspisan u maju 2022.

Takođe pročitajte

Balkanska premijera predstave “Balkan Bordelo” na Nišvile džez teatru

Predstava “Balkan Bordelo” po tekstu Jetona Neziraja a u režiji Blerte Neziraj nastavak je saradnje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.