Slika Nenada Cvetkovića Trumbe na licitaciji LFN

Umetnička slika autora Nenada Cvetkovića Trumbe, sa oslikanim motivima Niša, nalazi se na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš.

Poznati niški slikar, umetnik i fotograf poklonio je LFN sliku iz svoje bogate stvaralačke kolekcije, sa željom da podrži rad fondacije na razvoju lokalne zajednice. Licitacija je otvorena na fb stranici LFN, do 25. marta u 12 sati. Početna cena je 7.000 dinara.

Pozivamo ljubitelje umetnosti koji žele da ukrase svoj dom ovom slikom, ljude koji vole Niš i žele da doprinesu razvoju lokalne zajednice da učestvuju u licitaciji i daju svoje ponude. Slika je uramljena, a dimenzije su 100×70 centimetara.

Podsetimo, u novembru 2021. godine je u Mezanin galeriji u Balkanskoj ulici, koja je otvorena uz podršku LFN, realizovana izložba fotografija “Dnevnik uličnog hodača” Nenada Cvetkovića Trumbe.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Trag fondacija duplira novac koji LFN obezbedi. U 2021. godini je podršku LFN dobilo već 15 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

Novi konkurs, za koji su pripreme u toku, biće raspisan u maju 2022.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.