Šesti novogodišnji humanitarni bazar

Centar  za  socijalni rad Vlasotince I Centar  za decu i omladinu, organizovali su  tradicionalni, šesti, novogodišnji vašar. Deca i mladi sa smetnjama u razvoju, sa svojim vaspitačima i negovateljima,  izradili su I prodavali novogodišnje ukrase i suvenire.

 „Novac prikupljen od prodaje  ovih predmeta biće iskorišćen za poboljšanje kvaliteta života dece sa smetnjama u razvoju, kaže direktor centra za socijalni rad opština Vlasotince I Crna Trava Momčilo Ignjatović.

Deca i mladi sa smetnjama u razvoju izveli su prestavu „Cvetić“. U realizaciji vašara  uključile su se OŠ“Siniša Janić“ i „8.Oktobar“,Gimnazija i srednja Tehnička škola. Predstavnici Moto kluba „BMW“ donirali su novogodišnje paketiće,  porodica Vasiljković iz Vlasotinca poklonila je deci tortu.

„Želimo da deci ulepšamo novogodišnje i božićne praznike. Zahvaljujemo svima koji su se priključili akciji prikupljana paketića. Humanost na delu treba da pokaže svako od nas, koliko je to u njegovoj moći, rekao je predsednik ovog kluba Miodrag Nikolić.

Vlasotinački motociklisti su drugu godinu zaredom obradovali decu koja koriste usluge Centra za decu I omladinu.

Takođe pročitajte

Opera „Čarobna frula“ u Nišu – Mocart na srpskom jeziku

Opera „Čarobna frula“, jedna od 21 opera koju je komponovao slavni Volfgang Amadeus Mocart izvedena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.