subota , 10 aprila 2021

Šest predstava na “Joakimove dane”

Knjaževsko-srpski teatar, u mesecu maju, već jedanaestu godinu organizuje “Joakimove dane”, reviju pozorišnih predstava u čast domaćeg pisca.

Zbog trenutne situacije i zabrane javnog okupljanja, “Joakimovi dani” biće i ove godine realizovani, ali putem emitovanja odabranih predstava na Radio-televiziji Kragujevac.

Ova pozorišna smotra od ukupno šest predstava biće emitovana od 19. do 30. maja utorkom, petkom i subotom od 20 časova, dok će se reprize istih emitovati ponedeljkom, utorkom i sredom od 13 časova.

Na repertoaru će se naći predstave: „Sumnjivo lice” (Narodno pozorište Sombor), „Radnička hronika” (Narodno pozorište Republike Srpske), „Ne igraj na Engleze” (Beogradsko dramsko pozorište), „Profesionalac” (Kraljevačko pozorište) i „Ženidba i udadba” predstava našeg Teatra. Narodno pozorište Niš učestvuje sa predstavom “Devetstopetnaesta, tragedija jednog naroda” u produkciji sa Kruševačkim pozorištem i CZK “Vuk Karadžić” iz Loznice i ta predstava će biti emitovana u petak, 29. maja, sa početkom u 20 časova.

Radio-televizija Kragujevac je dostupna svim
gledaocima u Srbiji na:

Kanalu 405, D3 platforme SBB-a
Kanalu 555 MTS-a ili Supernove
Live stream putem linka www.rtk.co.rs/uzivo

Takođe pročitajte

Deserti u stvari pomažu pri mršavljenju

Čak i ako niste profesionalni trener ili dijetetičar, izbacivanje deserta iz plana ishrane kada želite …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.