„Serbia Fashion Week” se pridružuje akciji pomoći starijim licima

U ovom periodu u kom su solidarnost i ljudskost potrebniji nego ikad, „Serbia Fashion Week” volinterski tim, zajedno sa Leo klubom “Mileva Marić Ajnstajn”, pridružio se akciji „Color Media Communications” u pomoći starijim sugrađanima u Novom Sadu, kojima je potrebna asistencija prilikom nabavke životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća.

Svi kojima je pomoc potrebna mogu da se jave na telefon „Color Media Communications” 021/472-05-12 , svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

“Ovo je tesko vreme za sve nas, zato moramo biti složni i reagovati adekvatno. Sigurno da je predstojeći period najteži za naše najstarije sugrađane, koji moraju biti u potpunoj izolaciji. Moralna je i ljudska obaveza svakog pojedinca da pomogne najugroženijima. Hvala CMC što su brzo reagovali i pokrenuli ovu akciju”, kaže predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i predsednica „Serbia Fashion Week-a” Svetlana Horvat

Svi ljubitelji nacionalne nedelje mode i brojni mladi ljudi koji su prošli kroz volonterski program SFW, a žele da se priključe ovoj akciji, mogu da se jave putem zvaničnih profila “Serbia Fashion Week-a” na društvenim mrežama. Ukoliko bude potrebe za proširenjem broja volontera, biće kontaktirani.

Takođe pročitajte

Čudesna metoda spasavanja krvi na niškoj Klinici za kardiohirugiju

Srbija je postala jedna od pet zemalja na svetu gde se primenjuje metoda kojom se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.