ponedeljak , 30 marta 2020

„Serbia Fashion Week” se pridružuje akciji pomoći starijim licima

U ovom periodu u kom su solidarnost i ljudskost potrebniji nego ikad, „Serbia Fashion Week” volinterski tim, zajedno sa Leo klubom “Mileva Marić Ajnstajn”, pridružio se akciji „Color Media Communications” u pomoći starijim sugrađanima u Novom Sadu, kojima je potrebna asistencija prilikom nabavke životnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan svojih stanova i kuća.

Svi kojima je pomoc potrebna mogu da se jave na telefon „Color Media Communications” 021/472-05-12 , svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

“Ovo je tesko vreme za sve nas, zato moramo biti složni i reagovati adekvatno. Sigurno da je predstojeći period najteži za naše najstarije sugrađane, koji moraju biti u potpunoj izolaciji. Moralna je i ljudska obaveza svakog pojedinca da pomogne najugroženijima. Hvala CMC što su brzo reagovali i pokrenuli ovu akciju”, kaže predsednica Nacionalne komore za modu Srbije i predsednica „Serbia Fashion Week-a” Svetlana Horvat

Svi ljubitelji nacionalne nedelje mode i brojni mladi ljudi koji su prošli kroz volonterski program SFW, a žele da se priključe ovoj akciji, mogu da se jave putem zvaničnih profila “Serbia Fashion Week-a” na društvenim mrežama. Ukoliko bude potrebe za proširenjem broja volontera, biće kontaktirani.

Takođe pročitajte

3D VIZIRI-Zaštita od srca

Narodna biblioteka “Radoje Domanović” iz Leskovca, Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju Leskovac, Tehnička škola …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.