Seavus će 19. maja u Nišu održati stručni panel o Front-end tehnologijama

Međunarodna kompanija za razvoj softvera, Seavus, deo grupacije Aricoma, najavljuje hibridni događaj u obliku stručnog panela, koji će se održati 19. maja u kancelariji Seavus-a u Nišu, sa početkom u 17:30.

Događaj će se prenositi i onlajn, a biće posvećen Front-end tehnologijama. Seavus-ovi Front-end stručnjaci će na panelu diskutovati o trendovima, najboljim praksama i idejama, a preko tehničkog i praktičnog znanja i primera, učesnici će moći da nauče o novim Front-end tehnologijama i da unaprede svoje veštine.

Razvoj softvera konstantno prolazi kroz proces većih i boljih inovacija, pogotovo u oblasti Front-end-a. Razvoj Front-end-a se tako brzo menja što može postati izazov da se ostane u koraku sa novim trendovima. Zbog toga, od suštinskog je značaja biti informisan o najnovijim programskim jezicima, okvirima i tehnologijama.

U današnje doba, radna mesta Front-end programera su jedna od najtraženijih pozicija u IT industriji. Stručnjaci poznate softverske kompanije, Seavus, okupiće se na panelu da bi razgovarali o kodiranju, trendovima i izazovima, projektima i problemima Front-end-a, i o svemu onome što treba da se zna o radu vrhunskih programera u 2022. godini.

Učesnici panela biće stručnjaci Seavus-a, Igor Joševski – Technology Line Manager i Miroslav Erić – Technical Lead for Front End. Igor Joševski je već 15 godina deo sveta veb razvoja, sa primarnim fokusom na Front-end tehnologije. Igor ima prošireno iskustvo korišćenja svih popularnih Front-end biblioteka i okvira kao što su Angular, React i Vue.

Miroslav Erić radi u Seavus-u od 2020. godine i ima više od osam godina iskustva sa različtiim veb-tehnologijama. Veći deo karijere mu je posvećen Full Stack-u, a u poslednjih nekoliko godina njegov glavni fokus su Front-end tehnologije.

Reservišite vaše mesto danas i iskoristite ovu odličnu priliku da naučite nove stvari, unapredite svoje veštine i dobijete odgovore na sva pitanja u vezi razvoja Front-end tehnologija.

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsultantskih usluga sa dokazanim iskustvom u uspešnim poslovnim softverskim rešenjima. Kompanija ima preko 850 IT stručnjaka širom sveta i nudi širok spektar softverskih proizvoda, rešenja i usluga, uspešno pokrivajući evropska i američka tržišta preko nekoliko kancelarija i predstavništva u čitavom svetu. Portfolio rešenja i usluga uključuje BSS / OSS, CRM, CEM, Business Intelligence solutions, ALM, Embedded programming, business и consumer proizvode, mobilne aplikacije i gaming rešenja, Managed Services, kao i konsultacije i razvoj aplikacija na zahtev klijenata. Portfolio se sastoji od velikog broja klijenata, uključujući i globalne telekomunikacione operatere i proizvođače mobilnih i elektronskih uređaja, organizacija u bankarskom i finansijskom sektoru, tehnologiji, obrazovanju, zdravstvu, itd.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.