Schneider Electric Serbia Business Run 8. septembra u Niškoj Banji

Schneider Electric Serbia Business Run poslovna trka biće održana u četvrtak, 8. septembra u 18 časova u Niškoj Banji.

Biznis trka u Nišu je treća u nizu ovogodišnjeg Business Run događaja i predstavlja najveću sportsko-poslovnu manifestaciju u ovom gradu. Tokom tri godine organizovanja u Nišu je učestvovalo preko 1000 trkača iz 100 kompanija. Ove godine očekuje se više od 1100 učesnika koji će braniti boje 70 kompanija, pa je tako rekord iz 2021. već oboren. O obaranju rekorda u broju takmičara i ovogodišnjoj trci Filip Jovanović iz organizacionog tima Deli prostora je izjavio:

„Ponosni smo što ovogodišnji Business Run u Nišu obara sve rekorde i ne sumnjamo da će se o tom spektaklu pričati i dugo nakon 8. septembra. Ovako veliko interesovanje za trku pokazuje da kompanije razumeju ideju i cilj trke, a to je da se povezujemo, družimo i stvaramo jaču saradnju među sobom kako danas, tako i za mnoge druge aktivnosti koje su pred nama. „

U Serbia Business Run trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Za timski plasman potrebno je minimum 3 učesnika, a ukoliko kompanija ima samo 1 predstavnika, on/ona se takmiči u individualnom plasmanu. I ove godine zaposlene očekuje bogat startni paket, a nakon istrčanih ili ishodanih 5k održava se After Work & Run žurka.

Kompanije i njihovi zaposleni se takmiče u sledećim kategorijama: Najbrži tim (najbolje zbirno vreme prva tri trkača u timu), NajFIT kompanija – kompanija sa najviše trkača, Najbrži kolega i Najbrža koleginica. Najbolje očekuju pehari kao i robne nagrade partnera. Priliku da uživaju u druženju i bodrenju kolega imaće i svi oni koji ne trče. U navijački paket uključeno je prisustvo na odličnoj žurci sa kolegama, kao i kupon za hranu i piće.

Schneider Electric, svetski lider u oblasti upravljanja energijom i ponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu, partner je ovog sportsko-poslovnog događaja.

Spajanje svetskog lidera u održivosti sa Serbia Business Run nastalo je sa ciljem da ova trka do 2025. postane prvi najveći sportski događaj u regionu koji je potpuno održiv. Ovaj ambiciozni cilj biće postignut postepenim uvođenjem inovativnih tehnoloških rešenja poput solarnih panela, reciklažnog sistema na svakoj trci.

Schneider Electric je prošle godine poneo titulu najodrživije kompanije na listi Corporate Knights. U godini kada obeležava jubilej, 20 godina rada u Srbiji, Schneider Electric u svom HUB-u ima preko 1000 zaposlenih koji rade na razvoju i isporuci softvera u oblasti elektroenergetike.

Uporedo sa idejom održivosti pokrenuta je i kampanja “Trka za šume” u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac sa ciljem da društveno najodgovornije kompanije kroz svoje donacije doprinesu da se do kraja 2025. godine zasadi 100.000 stabala i time značajno promeni ekološka slika naše zemlje.

Posle trke u Nišu sledeći grad u kome će biti održan događaj je Beograd na kome se očekuje, do sada, rekordan broj prijavljenih.

Serbia Business Run tradicionalno podržavaju kompanije kojima je zdrav način života i aktivnost zaposlenih jedna od suštinskih vrednosti. Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport, VodaVoda, Herbalife i Esensa. Lokalni partner trke u Nišu je Opština Niška Banja. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Više o trci u Nišu: https://serbiabusinessrun.com/nis/

 

Takođe pročitajte

CITATI iz novog romana Vesne Dedić „Samo je tebe vredelo sresti“

Novi roman  Vesne Dedić „Samo je tebe vredelo čekati“ pojaviće se u knjižarama 18.juna a …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.