Sa ovim komedijama nećete moći, a da se ne smejete

Bez obzira na to što slobodno vreme nakon svih dnevnih obaveza treba da provedemo u kući zbog trenutne epidemiološke situacije, to ne znači nužno i da ova mera mora biti dosadna. Naprotiv, okupite ukućane, napravite kokice i uživajte u komedijama koje će vas dovesti do suza jer pravo vreme za smeh je – uvek!

Već u sredu, 9.12, na kanalu Film Box Extra, u 21h možete pogledati film „Nova uprava“. U ovoj komediji varnice i meci sevaju kad je japi s Vol strita primoran da bruklinsku mafiju uvede u okvire zakona, pre nego što ga prelepa devojka, agent FBI, optuži za organizovani kriminal. Glavne uloge tumače Keli Overton, Dilan Bejker i Kris Dijamantopulos.

Sledećeg dana, u četvrtak u 17:50h na kanalu Film Box Stars će se emitovati film „Pista“ u kojima će svoju glumu predstaviti Demijan Bičir, Keri Kondon i Džejms Kozmo. Inspiracija za film „Pista” (The Runaway) bila je istinita priča o južnoameričkom pilotu koji je 1938. godine sleteo pored gradića Mallow. Pored svih nepogodnosti, žitelji skupljaju snage i grade pistu da bi pilot mogao da se vrati kući. Istinita priča o malom dečaku Paco koji nema oca. On nagovara sugrađane da sagrade pistu da bi omogućili pilotu povratak kući.

U nedelju, 13.12. u 13:25h takođe na kanalu Film Box Stars će vam se predstaviti Lea Tompson, Džad Nelson i Dorijan Hervud preko svojih uloga u filmu „Gradonačelnica poslastičarka“. Meri je neškolovana, provincijska žena pekar, majka troje dece i odlična domaćica. Njen miran život je uzdrman u trenutku, kad njena ćerka prijavljuje nju na konkurs za gradonačelnika. Kad dosadašnji gradonačelnik nije u stanju da izvršava svoje obaveze, Meri mora da preuzme njegove obaveze. Grad ima velike dugove. Žena brzo shvata da ne postoje nemoguće stvari, kad imaš mnogo dobronamernih pomoćnika.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.