Rus poklonio Leskovčanima trambolina park „Kengur“

U holu SRC „Dubočica“ otvoren je prvi trambolina park Kengur“ koji je gradu poklonio Ivan Ušakov iz Rusije.

Kao zaljubljenik u Leskovac, gde živi i radi, rešio je da ovde otvori trambolina park i doprinese sportskom i zabavnom životu grada.

Na otvaranju je govorila PR gradonačelnika Leskovca Aleksandra Stojanović istakavši da grad ide u korak sa savremenim svetom, omogućavajući, pre svega, deci i omladini iste uslove za učenje, igru i pravilan razvoj, na svim poljima.

„Skakanje na trambolini predstavlja nešto u čemu svako dete uživa. Da ona nije primamljiva samo deci pokazuje i činjenica da upotreba tramboline u gimnastici i sam trambolining, dobijaju na izuzetnj popularnosti, kako u svetu, tako i na našim prostorima. Deca su naše bogatstvo i sve što radimo, radimo za njih i zbog njih. Verujem da će deca sa svojim prijateljima uživati provodeći vreme u trambolina parku, koji će doprineti njihovom pravilnom razvoju u pogledu fizičke sposobnosti“, kazala je Stojanovićeva.

Ivan Ušakov, se zahvalio na velikoj podršci gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću koji je Ušakovu pomogao da ovu investiciju, vrednu 50 hiljada evra, realizuje.
Inače, igranje u parku košta 400 dinara za sat vremena ili 300 dinara za pola sata dok za 15 minuta treba izdvojiti 200 dinara po detetu.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.