ROTARAKT – Božanski je davati

U sali Niškog simfonijskog orkestra u četvrtak, 7. decembra  u 20.00 časova pod sloganom Božanski je davati, primati je ljudski održava se sedmi po redu humanitarni koncert, koji Rotarakt klub Niš realizuje uz podršku Rotari kluba Niš i Studentskog kulturnog centra u Nišu.

Sa željom da predstojeće praznike dočekamo u duhu zajedništva i humanosti, i ovog decembra pripremili su potpuno drugačiji program koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Za sve vas koji ste obožavali kultne scene Kabarea, Čikaga, Mirisa žene, Velikog Getsbija, Mulen Ruža i mnogih drugih, Veče vina, tanga i kabarea otvara magični svet pokreta, zvuka, svetlosti, kostima, boja i snažnih emocija, koji će nahraniti sva vaša čula. Zavodljiva kombinacija plesa, glume i pesme u Vama će probuditi želju da se makar na trenutak vratite u čarobni Jazz Age i osetite duh tih čuvenih roaring twenties, dok će vas prvi taktovi numera Libertango, El Tango De Roxanne, Por una Cabeza odvesti u vreli Buenos Ajres i Vaš užitak učiniti potpunim, najavljuju organizatori.

Za ovaj nezaboravan doživljaj zaduženi su: Plesni klub Swing, Quintet Academix: Nikola Peković (harmonika), Igor Aleksić (violina), Aleksandar Jakovljević (violončelo), Nikola Cvetković (klavir), Stefan Šalarević (gitara),Djordje Hartl – kahon, Andrija Minčić – saksofon, Sara Abramović – klavir, DJ ONE DISCO FAN, Jovana Đorđević i Miloš Unić.

Neposredno pre početka programa publika će imaće priliku da se pripremi i zagreje za koncert uz kuvano vino koje će se služiti po promotivnim cenama.

Glavni motiv ove tradicionalne i najznačajnije akcije Rotarakt kluba Niš jeste doprinos i pomoć lokalnoj zajednici kroz trajne donacije, prvenstveno usmerene ka poboljšanju kvaliteta uslova života mladih, njihovog obrazovanja, kulture i zdravlja. Novac prikupljen tokom koncerta biće iskorišćen za kupovinu nastavnih sredstava neophodnih za opremanje kabineta osnovnih škola u Nišu.

Cena ulaznice iznosi 400 dinara, a karte za ovaj dogadjaj mogu se nabaviti u kaficu Gnezdo.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.