Roma Company donirala građevinski materijal za sređivanje OŠ „Sveti Sava“

Sređivanje dve učionice i oslikavanje „pametnih stepenica“ na kojima su najčešće ispisane pravopisne greške i njihovi pravilno napisani oblici, biće završeno do kraja godine.

Roma Company donirala je građevinski materijal iz svog prodajnog asortimana, neophodan za sređivanje OŠ „Sveti Sava“ u Nišu. Ovo je jedan u nizu projekata, koje je kompanija podržala u gradovima u kojima posluje, kao deo projekta „Ko kreči, kuću leči“.
Uručenju građevinskog materijala prisustvovali su Sanela Tarana, direktor OŠ „Sveti Sava“ i Miljan Aleksić, rukovodilac distributivnog centra Niš Roma Company.

„Radujem se što ste, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznali potrebu škola za dodatnim sredstvima i što ste odabrali baš našu školu za učešće u ovom projektu. Doniran materijal i sredstva, škola će iskoristiti za krečenje učionica i osvežavanje stolarija i grejnih tela. U ime celog kolektiva zahvaljujemo se Roma Company i gospodinu Miljanu Aleksiću za profesionalno i lično angažovanje i odličnu saradnju“, izjavila je Sanela Tarana, direktor OŠ „Sveti Sava“ u Nišu.

Zahvaljujući donaciji Roma Company, biće obojene i osvežene dve učionice, kako bi boravak u ovoj ustanovi bio prijatniji za sve đake i zaposlene. Na stepenicama, kojima đaci svakodnevno prolaze, biće oslikani ispisi sa pravilnim i nepravilnim izrazima, ali i veoma korisnim primerima iz matematike, fizike i hemije.

„Roma Company nastavlja dugogodišnju praksu društveno-odgovornog poslovanja, kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu, pružajući pomoć tamo gde je najpotrebnije. Sa velikim zadovoljstvom doneli smo odluku da pomognemo OŠ „Sveti Sava“ u Nišu, donacijom materijala za sređivanje učionica i oslikavanje pametnih stepenica“, izjavio je Miljan Aleksić, rukovodilac distributivnog centra Niš, Roma Company.

Tradicionalnu akciju postavljanja pametnih stepenica, Roma Company organizuje da bi se na kreativan način đacima olakšalo učenje i brže pamćenje gradiva.

Takođe pročitajte

Objavljen tender za dogradnju naučno tehnoloških parkova u Nišu, Kruševcu i Čačku

Vlada Republike Srbije objavila tender za izgradnju druge faze NTP Niš – Investicija od preko …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.