Rekreativan sport i za mlade na selu

Danas su u Domu omladine u Aleksincu, u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Aleksinac, potpisani ugovori i uručeni vaučeri za preuzimanje sportske opreme, dobijene na nedavnom konkursu.

Predstavnicima mesnih zajednica vaučere je uručio predsednik opštine Dalibor Radičević i istakao da cilj ove akcije jeste da Opština Aleksinac u saradnji sa mesnim zajednicama proba da stvori što bolje i kvalitetnije uslove za život pre svega na seoskom području.Vaučere za sportsku opremu dobilo je osamnaest mesnih zajednica: Koprivnica, Radevac, Deligrad, Donji Krupac, Donji Adrovac, Gornji Krupac, Rsovac, Krušje, Stanci, Veliki Drenovac, Gredetin, Glogovica, Tešica, Jakovlje, Korman, Srezovac, Gornji Ljubeš i Gornja Peščanica. Ovim su obuhvaćeni golovi za mali fudbal, košarkaške table sa obručima i stolovi za stoni tenis.

Kancelarija za mlade opštine Aleksinac sprovela je još jednu u nizu uspešnu akciju, koja za cilj ima povećanje broja mladih koji se rekreativno bave sportom.

Cilj ovog konkursa je povećanje broja mladih koji se rekreativno bave sportom, tako da sva oprema koja se dodeljuje nije za profesionalno, već za rekreativno bavljenje sportom mladih.

Takođe pročitajte

Uručena nagrada „dr Miodrag Lazić“ – Petar Đorđević četvrti dobitnik priznanja Gradske opštine Medijana

Petar Đorđević, najbolji student završne godine Medicinskog fakulteta u Nišu četvrti je dobitnik nagrade „dr …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.