Rekonstrukcija krova i fiskulturne sale Poljoprivredne škole

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije obezbedila je 9,2 miliona dinara za rekonstrukciju krova i sanaciju i adaptaciju fiskulturne sale prokupačke Poljoprivredne škole ,,Radoš Jovanović Selja”.
Prema rečima članice Opštinskog veća zadužene za prosvetu Maje Ranđelović, pomenuti radovi se odnose na renoviranje fasade, zamenu oluka i opšivaka, kompletnu stolariju i bravariju kao i adaptaciju svlačionica, kancelarija i sanitarnih čvorova, koji su zbog dotrajalosti van upotrebe.

“Rekonstrukcijom krova zgrade zaštitiće se fasada i stolarija koja je urađena 2014. godine na osnovu projekta energetske efikasnosti, kazala je Ranđelović.
Kada sala bude renovirana, 411 učenika Poljoprivredne škole koji pohađaju nastavu na pet smerova veterinarskom, poljoprivrednom, prehrambenom, cvećarsko-vrtlarskom i pekarskom, dobiće najsavremenije uslove za izvođenje nastave fizičke kulture. Radovi počinju u ponedeljak 23. januara.

Takođe pročitajte

Kako napisati brief za dizajn ambalaže

Brief za dizajn ambalaže predstavlja ključni dokument koji objedinjuje sve potrebne informacije, smernice i očekivanja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.