četvrtak , avgust 22 2019
Početna / KATEDRA / Regatom spašavaju Južnu Moravu od smeća

Regatom spašavaju Južnu Moravu od smeća

Spustom niz Južnu Moravu, od Sarajevskog mosta do Dobrotina održana tokom vikenda Grdelička regata koja ove godine ima jasnu poruku – sačuvajmo reke.

Organizator ove tradicionalne, 14. po redu, manifestacije je Dom kulture u Grdelici. Cilj ove manifestacije je podsećanje na važnost očuvanja životne sredine, a zbog činjenice da okuplja veliki broj učesnika kojima je ovo prilika da se druže ona nas podseća i na važnost prijateljstva i zajedništva.

Direktor Doma kulture u Grdelici Marko Trivunić kazao je da regata simbolično počinje u 11:59, traje oko tri časa i da sve učesnike očekuje prevoz nazad do Grdelice, a zatim i ručak.

„Želimo da skrenemo pažnju na ekologiju, na zaštitu životne sredine, na očuvanje naših reka. Ja ovom prilikom apelujem na sve ljude Grdelice, ali i čitave Srbije da vode računa o našim rekama, da ne bacaju smeće,“ dodao je direktor Trivunić.

“Grdelička regata je manifestacija koja je postala brend Grdelice i okoline. Ne samo zbog naziva, već i zbog činjenic da okuplja veliki broj učesnika kojima je ovo prilika da se druže i dobro zabave. Ona već 14 godina zaredom promoviše grdelički kraj i njegove potencijale,“ – istakla je Aleksandra Stojanović, PR gradonačelnika.

 

Takođe pročitajte

Seminar “Digital Storyteller – Kako vlogovati svetom?”

Jedan od najčešćih alata današnjice za dobro plasiranje na tržištu ali i samu promociju jesu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.