Radničke sportske igre po drugi put u SRC „Vlasina“

Po drugi put u hali Sportsko rekreativnog centra „Vlasina“ u Vlasotincu organizuju se radničke sportske igre na kojima ove godine za pobednički pehar bore 14 ekipa.

Dejan Čikić, direktor SRC „Vlasina“ kaže da im je cilj da promovišu bavljenje sportom i druženje i da interesovanje ekipa ali i publike govore da su napravili dobar potez.

„Svake večeri veliki broj građana prati utakmice i navija. Igra se po pravilima UEFA i pripremili smo odličan sportski ambijent, kaže Čikić.

Takmičenje je počelo 19.septembra a finale je 10. oktobra, na Dan opštine, kada će se znati koja je ekipa bila najbolja.

U prvoj utakmici između ekipe prosvetara i „Elrada“ rezultat je bio nerešen. „Poštari“ i „Jala“ su u drugoj utakmici savladali ekipu ciglane „Mladost“ ali je ekipa „Elektrodistribucije“ pobedila „Elrad WS“ dok je ekipa saobračajnih usluga sa čak 6:2 pobedila ekipu „Grunera“…

 

Inače, pobedniku sledi nagrada od 10 hiljada dinara i pobednički pehar, drugoplasirani dobija sedam hiljada dinara a trećeplasirani pet hilajda dinara.

Takođe pročitajte

Festival CircleArt – Zelena promena je ženskog roda? – nagradni javni poziv za fotografiju

U okviru EU zelene nedelje, EU info point Niš i Festival reciklažne i cirkularne umetnosti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.