Radničke sportske igre po drugi put u SRC “Vlasina”

Po drugi put u hali Sportsko rekreativnog centra “Vlasina” u Vlasotincu organizuju se radničke sportske igre na kojima ove godine za pobednički pehar bore 14 ekipa.

Dejan Čikić, direktor SRC “Vlasina” kaže da im je cilj da promovišu bavljenje sportom i druženje i da interesovanje ekipa ali i publike govore da su napravili dobar potez.

“Svake večeri veliki broj građana prati utakmice i navija. Igra se po pravilima UEFA i pripremili smo odličan sportski ambijent, kaže Čikić.

Takmičenje je počelo 19.septembra a finale je 10. oktobra, na Dan opštine, kada će se znati koja je ekipa bila najbolja.

U prvoj utakmici između ekipe prosvetara i “Elrada” rezultat je bio nerešen. “Poštari” i “Jala” su u drugoj utakmici savladali ekipu ciglane “Mladost” ali je ekipa “Elektrodistribucije” pobedila “Elrad WS” dok je ekipa saobračajnih usluga sa čak 6:2 pobedila ekipu “Grunera”…

 

Inače, pobedniku sledi nagrada od 10 hiljada dinara i pobednički pehar, drugoplasirani dobija sedam hiljada dinara a trećeplasirani pet hilajda dinara.

Takođe pročitajte

Skin cycling, samo trend ili dobra rutina?

Društvene mreže su zatrpane ovim terminom, a sve više je zagovornika ove rutine kao najboljeg …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.