Radionica za decu „Upoznajemo Francusku – pravimo parfeme“

Pozivamo vas da se i ove subote družite sa nama u okviru nove radionice iz ciklusa kreativnih radionica za decu na kojima razvijamo kreativnost najmlađih i učimo o francuskoj kulturi.

Radionica se održava u subotu, 9. aprila od 12h, u prostorijama Francuskog instituta u Nišu (Obrenovićeva 20), za decu uzrasta od sedam do deset godina.

Profesorka Prehrambeno-hemijske škole iz Niša, Vanja Boričić će povesti decu u ovo jedinstveno iskustvo otkrivanja tajne izrade parfema, osnovnih tehnika izrade i pravljenje personalizovanih parfema od prirodnih sastojaka. Ova radionica će biti mesto na kome će deca uživati, kreirati svoj miris svim čulima i naučiti zašto je Francuska poznata po parfemima i na kraju poneti sa sobom svoju posebnu mirišljavu formulu.

Učešće na radionici je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, roditelji/staratelji koji žele da prijave decu za učešće na radionici treba da popune formular koji se nalazi ispod, najkasnije do 8. aprila u 17 sati ili do popune kapaciteta. Prednost prilikom popunjavanja grupa imaju deca koja prethodno nisu učestvovala na radionicama iz ovog serijala.

PRIJAVNI FORMULAR – link

EU info kutak Niš u saradnji sa Francuskim institutom u Nišu organizuje još jednu seriju radionica na kojima će se deca upoznati sa Evropom, evropskim vrednostima i njenim kulturnim nasleđem.

Takođe pročitajte

Za 30. rođendan „Nišville“ angažuje 300 volontera!

Nišville Jazz Festival će u ovoj godini proslaviti dva jubileja, 30. godina postojanja i 15. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.