ilustracija

Prvo online Radničko prvenstvo Srbije u šahu

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za omladinu i sport Srbije a u saradnji sa Šahovskim savezom Centralne Srbije šahovski klub „Alisa Marić“ iz Niša kao tehnički organizator održao je prvo online radničko prvenstvo Srbije u šahu.

Igralo se sedam kola sa tempom igre 15 minuta i pravo učešća imali su svi zaposleni.

Posle odigranih sedam kola pobedio je Srđan Blagojević sa osvojenih šest poena iz Lukičeva kod Zrenjanina.

Drugo mesto pripalo je Aleksandru Stamatoviću iz Beograda sa osvojenih šest poena a treće Vladimiru Tasiću iz Kraljeva sa osvojenih 5,5 poena.

Sledeći nagrađeni igrači su Ilija Sinadinović iz Vlasotinca, Borislav Radanović iz Novog Sada, Mario Livaja iz Niša, Dejan Đorđević iz Niša, Milan Mitić iz Pirota, Zoran Novoselski iz Kragujevca, Božidar Ugrenović iz Smederevske Palanke, Vladimir Nikolić iz Vlasotinca, Živojin Kostić iz Beograda, Aleksandar Aranđelović iz Niša, Nenad Radošević iz Beograda, Spasa Ristivojević iz Šimanovca, Dragan Stanković iz Smedereva, Dušan Majstorović iz Niša, Sava Živković iz Beograda, Đorđe Rančić iz Niša i Hadži Đorić iz Leskovca.

„Učestvovalo je 53  takmičara iz cele Srbije. U organizaciji takmičenja veliku pomoć pružili su niški velemajstor Miroslav Miljković, majstorski kandidat Danijel Dimovski i Miša Terzić, izjavio je predsednik šahovskog kluba „Alisa Marić“ Petar Roli.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.