Prvih 100 godina baka Leposave

Rad ne ubija, održava čoveka, može čak i da produži život, poruka je baka Leposave Ljubić iz Lebana koja proslavila svoj stoti rođendan.

Baka Leposavi rođendan su čestitali i predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović, sa svojom pomoćnicom Natašom Stojanović i direktorom Doma zdravlja Vladanom Stanojevićem.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam došao da upoznam baku Leposavu, čujem njenu životnu priču i čestitam joj rođendan sa malim znakom pažnje. Da težak život i rad nisu prepreka za dug život bez bolesti danas sam čuo od nje. Drago mi je da od nekoga mogu da čujem kako se živelo pre i neko životno iskustvo“ rekao je predsednik Bogdanović.
Baka Leposava je do svoje 80. godine živela sama na selu, radila sve poslove i dobro je služilo zdravlje.

Kaže da joj je velika čast što je kod nje došao predsednik opštine u kojoj živi i čestitao joj rođendan. Njena poruka za sve nas je da rad ne ubija, održava čoveka, može čak i da produži život.

“Svima želim da žive što duže i da budu zadovoljni svojim životom kao što sam i ja iako nimalo nije bio lak, poručila je baka Leposava okružena svojim mnoogbrojnim potomcima. Najviše se čini srećnom što je svake večeri poljube za laku noć.

I sam direktor DZ Vladan Stanojević potvrdio je da fizička aktivnost održava zdravlje i daje snage za budućnost. Uz to je jako bitna ljubav i pomoć porodice.

 

“Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Lebane na Konkursu u 2021. godini. Statovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Takođe pročitajte

Tradicionalna akcija “Pozdrav proleću stazama zdravlja” na Hisaru

Planinarsko-skijški klub ,,Kukavica” Leskovac i Centar za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac u subotu, 6. aprila  …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.