Prvi rođendan „Nikad Više“ portala

Projekat Nikad Više slavi svoj prvi rođendan i ovom prilikom vas pozivaju da zajedno obeležite, uz dobru priču i vino godinu od kako su vaše kritike, žalbe i primedbe na pravom mestu!

Obeležavanje godinu dana od postojanja Nikad Više projekta zakazano je 1. juna u 19 časova, u Oficirskom domu u Nišu. Ovom prilikom obeležiće se godinu dana uspešnog poslovanja .

Nikad Više je platforma nastala sa ciljem izražavanja nezadovoljstva korisnika na usluge koje pružaju kompanije oko nas, a sa ciljem poboljšanja kvaliteta usluga i zadovoljstva korisnika.

„Glavni cilj našeg portala jeste da bude kanal kroz koji će nezadovoljni potrošači moći da iskažu svoje mišljenje i da to mišljenje dopre do velikog broja ljudi, ali i da ostvarimo kontakt sa tim kompanijama i uspostavimo saradnju.“- Aleksandar Ilić, osnivač sajta.

Za godinu dana, koliko već postoje, uspeli su prikupiti dosta nezadovoljnih kupaca i korisnika usluga i na taj način omogućili  da se i glas druge strane, odnosno nezadovoljnih kupaca čuje.

U tom duhu Nikad Više nastavlja svoj rad, a jedan od budućih projekata predstavlja saradnja sa portalom Ogledalo Firme. Obuhvatiće prosleđivanje i razmenu adekvatih komentara, utisaka i kritika, ali i upućivanje posetilaca na pravo mesto za iskazivanje nezadovoljstva. Oba ova portala se bave srodnim delatnostima i temama pa će ova saradnja doneti više informacija i detaljnije analize iskustva potrošača.

Prijatelji projekta: Oficirski Dom, Kancelarija za mlade Grada Niša, Štamparija „Copy Shop“, Podrum Stari dani – vina sa juga Srbije, Gospodjica Torta Nis, BlueLine Studio, DJ Milan Dojčinović.

Takođe pročitajte

VEČERAS u Salonu 77 – „Mikrokosmos“ Teodore Vojinović

U utorak 14. maja u 19 sati, u Salonu 77 biće otvorena izložba skulptura i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.