nedelja , april 21 2019
Početna / BIZNIS / Prvi rođendan “Nikad Više” portala

Prvi rođendan “Nikad Više” portala

Projekat Nikad Više slavi svoj prvi rođendan i ovom prilikom vas pozivaju da zajedno obeležite, uz dobru priču i vino godinu od kako su vaše kritike, žalbe i primedbe na pravom mestu!

Obeležavanje godinu dana od postojanja Nikad Više projekta zakazano je 1. juna u 19 časova, u Oficirskom domu u Nišu. Ovom prilikom obeležiće se godinu dana uspešnog poslovanja .

Nikad Više je platforma nastala sa ciljem izražavanja nezadovoljstva korisnika na usluge koje pružaju kompanije oko nas, a sa ciljem poboljšanja kvaliteta usluga i zadovoljstva korisnika.

“Glavni cilj našeg portala jeste da bude kanal kroz koji će nezadovoljni potrošači moći da iskažu svoje mišljenje i da to mišljenje dopre do velikog broja ljudi, ali i da ostvarimo kontakt sa tim kompanijama i uspostavimo saradnju.“- Aleksandar Ilić, osnivač sajta.

Za godinu dana, koliko već postoje, uspeli su prikupiti dosta nezadovoljnih kupaca i korisnika usluga i na taj način omogućili  da se i glas druge strane, odnosno nezadovoljnih kupaca čuje.

U tom duhu Nikad Više nastavlja svoj rad, a jedan od budućih projekata predstavlja saradnja sa portalom Ogledalo Firme. Obuhvatiće prosleđivanje i razmenu adekvatih komentara, utisaka i kritika, ali i upućivanje posetilaca na pravo mesto za iskazivanje nezadovoljstva. Oba ova portala se bave srodnim delatnostima i temama pa će ova saradnja doneti više informacija i detaljnije analize iskustva potrošača.

Prijatelji projekta: Oficirski Dom, Kancelarija za mlade Grada Niša, Štamparija „Copy Shop“, Podrum Stari dani – vina sa juga Srbije, Gospodjica Torta Nis, BlueLine Studio, DJ Milan Dojčinović.

Takođe pročitajte

Solarijumi zabranjeni za mlađe od 18 godina

MLAĐI od 18 godina prvi put ove godine neće pred leto moći “da nabace” bronzanu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.