utorak , 19 oktobra 2021

Prvi RODA market u Pirotu

Rasim Ljajić, potpredsednik vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota i Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S, danas su zajedno, na adresi Lava Tolstoja BB, otvorili prvi Roda market u Pirotu.

 “Vlada Srbije želi da svi trgovinski lanci dobiju jednaki tretman. Otvaranjem ovog RODA prodajnog objekta želimo da damo vrlo jasnu podršku Vlade Srbije za stabilizaciju poslovanja kompanije Mercator-S. Posebno je važno to da su u ovom objektu, od 27.000 proizvoda u ponudi, 70 odsto artikli koji su proizvedeni u Srbiji. Ovo je izuzetna šansa za proizvođače iz Pirota, koji svoje proizvode mogu da plasiraju, ne samo u marketima RODE, već i u IDEA i Mercator prodavnicama”, izjavio je Rasim Ljajić, potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Vladan Vasić, gradonačelnik Pirota je rekao da je prisustvo RODA trgovinskog lanca važno za Pirot i da  očekuje da će ovde uspešno poslovati.

 „Za nas je ovaj deo Srbije izuzetno značajan i otvaranjem prvog RODA marketa u Pirotu to želimo i da pokažemo. Ovim projektom Mercator-S uspešno završava svoj investicioni ciklus za 2017. godinu, u okviru kojeg smo otvorili 12 novih prodavnica, preuredili 34 postojeće i investirali u razvoj naše maloprodajne mreže više od 6 miliona evra. Izuzetno smo srećni što smo, otvaranjem ovog Roda objekta, zaposlili 53 novih kolega i koleginica, i što doprinosimo zapošljavanju u Pirotu“, rekao je Entoni Sošić, generalni direktor kompanije Mercator-S i dodao da za 2018. godinu kompanija Mercator-S ima velike planove i da će staviti akcenat na dalju ekspanziju maloprodaje širom Srbije.

RODA market u Pirotu, koji se prostire na više od 3.000 kvadratnih metara, i u čije otvaranje je investirano više od 2 miliona evra, biće na raspolaganju svojim potrošačima svakog dana od 7 do 22 časa. Tokom predstojećih novogodišnjih praznika radno vreme će biti usklađeno sa potrebama potrošača.

Takođe pročitajte

Oktobarski dani – Radionica za mlade

Кancelarija za mlade Grada Niša u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom „Jug“ organizuje Oktobarske dane …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.