Prvi dan Vinskog bala u znaku ajvara i Vinskog burenceta (VIDEO)

Ekipa “Sve si umemo” osvojila je prvo emsto na takmičenju “Izađi mi na teglu” koje je danas organizovana u centru Vlasotinca dok je student DIF Petar Ranđelović (23) prvi doplivao do burenceta koje je bilo potopljeno u Vlasinu.

Pobednička ekipa takmičila se pod sloganom “Mož vi naučimo” a činile su je Milijana Ničić, Donka Đorđevski, Jasmina Milčić, Milica Milčić Stojiljkovic i Miljana Išljamović. Ove umešne Vlasotinčanke uspele su da u konkurenciji od 14 ekipa osvoje prvo mesto.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni na obala Vlasine gde su se deset mladića okušali u osvajanju Vinskog burenceta. Najviše uspeha imao je Petar Ranđelović koji je prvi stigao sa druge strane obale Vlasine do Maričkino.

“Radim kao spasilac na ovom kupalištu i ovo mi je bio dobar trening, čisto da proverim svoje sposobnosti, kazao je Petar kome je predsednik opštine Zoran Todorović i uručio burence za koje se plivalo.

Za kompletan ugođaj učesnika plivanja pobrinulo se planinarsko društvo “Morič” koje je organizovalo kuvanje gulaša i riblje čorbe, ali van konkurencije.

“Svi smo pobednici jer se sve što spremimo u slast pojede. Nemamo sponzore ali smo rešili da malo reklamiramo “Ikeu”, da pomognemo Šveđanima, pun je duha Zoran Đokić iz “Moriča” koji je na drvenim varjačama flomasterom “Ikea”.

Takođe pročitajte

Ljutenica, sprža i ajvar – favoriti na Sajmu u Kavali

Na štandu PKS – RPK Leskovac, privrednici iz Srbije imali su prilike da predstave svoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.