petak , 28 februara 2020

Prva stipendija Hemofarma za niškog studenta

Hemofarm fondacija uručila je ugovore o stipendiranju najboljim studentima državnih fakulteta i na događaju upriličenom u ovu čast, oprostila se od poslednje generacije stipendista.

Tokom sledeće akademske 2017/2018. godine, podržani studenti će, osim finansijske pomoći, imati mogućnost da pohađaju i „Mentorski program“ Hemofarm fondacije i u okviru njega da steknu praktična znanja i veštine koje će im pomoći u daljoj profesionalnoj karijeri.

Među ovogodišnjim dobitnicima je i Irfan Šabotić, student V godine medicine u Nišu sa prosekom 10.0 koji je rekao da mu je ova stipendija velika potvrda dosadašnjeg zalaganja i važno usmerenje za budući lekarski poziv.

Hemofarm Fondacija kontinuirano od svog osnivanja pomaže najbolje studente državnih fakulteta, od kojih je nemali broj i svoje prvo zaposlenje dobio u Hemofarmu.

„Hemofarm fondacija ponosna je da je tokom prethodnih decenija podržala 3300 studenata iz cele Srbije. To je čitav jedan mali grad mladih i pametnih ljudi koje smo pomogli kroz program stipendija i na ovaj način dali podršku najboljim od najboljih studenata da stečenim znanjem, trudom i zalaganjem doprinesu boljitku ovog društva“- rekao je Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarma i jedan od mentora u okviru ovog programa Hemofarm fondacije.

Novi stipendisti i polaznici„Mentorskog programa“Hemofarm fondacije u narednih godinu dana, uz podršku mentora, pohađaće treninge i stručna predavanja i imati studijske posete pogonima kompanije Hemofarm u Vršcu.

Takođe pročitajte

“Mali čas dobrote” za prijateljstvo

Niške pčelice predstavom „Mali čas dobrote“ pridružile su se obeležavanju Međunarodnog dana prevencije vršnjačkog nasilja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.