Proslavljamo Svetski dan kafe uz najlepše kafene priče

Bilo da volite jaku domaću ili pak slabiju, gorku ili slatku, da vam je omiljena “ona jutarnja koja razbuđuje” ili pak popodnevna u pauzi od posla, da volite da je popijete natenane sami ili u društvu najbližih, kafa je sastavni deo svakodnevice svakog od nas.

Uz nju su ispričane mnoge priče, sklopljena brojna prijateljstva, rodile se ljubavi, gradila i produbljivala bliskost uz razgovor, smeh i suze.  Svaka ispijena šoljica kafe sa dragim ljudima – prijateljima, kolegama, komšijama, donela je novu priču i brojne uspomene.

Znajući da svako od nas ima pravu malu riznicu neispričanih kafenih priča, Grand kafa je povodom Svetskog dana kafe organizovala kreativni konkurs u okviru koga će nagraditi svoje verne potrošače.

Posetite Instagram stranicu Grand kafe, podelite svoju kafenu priču, a one najzanimljivije biće izabrane u nedelju, 1. oktobra, na Svetski dan kafe.  Grand kafa će nagraditi 50 najkreativnijih  sa po dve ulaznice za predstavu “Rolerkoster”, koja će se odigrati u Ateljeu 212, u subotu, 7. oktobra 2023. godine.

Sigurno ste uz kafu učili, radili, čekali nekog; vodili važne poslovne razgovore, ali i bezbroj onih svakodnevnih uz koje ste se smejali, maštali i uživali. Sada je trenutak da ih se prisetite i ispričate vašu, jedinstvenu priču o toj čarobnoj šoljici kafe koju ćete zauvek pamtiti. Zahvaljujući Grand kafi, saznaćemo mnoge romantične, duhovite i uzbudljive priče i uživati u magiji koju stvara prepoznatljiv miris i ukus omiljene kafe.

Zakuvajte Grand kafu, setite se svoje omiljene kafene priče i podelite je sa ostalim kafoljupcima. Proslavimo zajedno Svetski dan kafe!

PR

Takođe pročitajte

Počela sadnja 100.000 sadnica crnog bora širom Crne Gore

Akcijom pošumljavanja Dajbabske gore krajem prošle nedelje ozvaničen je početak sadnje 100.000 sadnica crnog bora širom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.