Promotivni film o životu i obuci kabinskog osoblja aviona (VIDEO)

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je svoj prvi video prilog kojim su omogućili da se zaviri u život njenih članova kabinskog osoblja.

Od svog prvog leta iz Katovica u 2014. Wizz Air neprekidno razvija svoju mrežu linija i povećava broj prevezenih putnika na svojim niskotarifnim letovima.

wizz airSamo u ovoj godini WIZZ je povećao broj zaposlenih za skoro 500 novih kolega čime je ukupan broj zaposlenih porastao na 2800. Od ovog broja oko 1700 članova WIZZ-ovog tima radi kao kabinsko osoblje u nekoj od 25 operativnih baza širom centralne i istočne Evrope gde pruža izvanrednu uslugu putnicima tokom leta.

Pomenuti video koji prikazuje nekoliko članova  osoblja već je pobrao simpatije brojnih gledalaca preko WIZZ Youtube kanala https://youtu.be/bzUh1ntcEQM

„U Wizz Air-u smatramo da su naši ljudi ti koji nas čine drugačijima. Zato smo veoma ponosni na našu izvanrednu kabinsku posadu, koji nisu samo dobro obučeni profesionalci i stručnjaci za sigurnost već i članovi našeg izuzetnog tima koji deli zajedničku ljubav prema avijaciji. Kako bismo ih nagradili za njihov učinak ponudili smo podsticajnu zaradu i brojne mogućnosti napredovanja za one najbolje među njima. Usled stalnog širenja naše niskotarifne mreže linija mi smo uvek u potrazi za novim talentima koji žele da započnu svoju karijeru u WIZZ-u i da otkriju sasvim novi svet mogućnosti, kaže Didrik Pen (Diedrik Pen), izvršni direktor saobraćaja Wizz Air-a je izjavio:

Sva slobodna mesta koja nude mogućnost da se postane deo njihovog tima prikazana su na sajtu wizzair.com/career

Takođe pročitajte

Životne lekcije kao deo dodatne nastave

Gimnazijalke iz Leskovca, u pratnji profesorke engleskog jezika Biljane Pipović, posetile su udruženje „Naš svet“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.