ponedeljak , 4 jula 2022

Promocija škole i zajedništva na američki način (VIDEO)

Osnovna škola “Čegar” prva je za sada iz Niša koja je prihvatila učešće u nadmetanju za najbolji  LIPDUP film koji ima za cilj promociju škole i zajedništva a organizator prvog nadmetanja u Srbiji je Učiteljsko društvo Leskovac

Lipdub filmovi su neka vrsta muzičkih promotivnih spotova koji izgledaju kao da su snimljeni u jednoj sekvenci ili bar tako izgledaju i veoma su popularni u SAD.

osnovna skola cegar nis KREF

Prave se i dizajniraju u cilju promovisanja škole, kako bi privukli veći broj novih učenika. Libdub film je sredstvo za komunikaciju preko interneta jer se prikazuju kapaciteti školskog objekta i mogućnosti koje škola pruža. Kako su to uredili niški osnovci pogledjate ovde:

Svi filmići  po konkursu koji je objavilo Učiteljsko društvo Leskovac moraju biti postavljeni na kanalu do 25.maja a rezultati će biti objaljeni do 5.juna. Svečano proglašenje i projekcija fimova biće održana na Kopaoniku u Brzeću krajem septembra u okviru programa Učiteljijade SURSa.
“Jedna od karakteristika ove vrste filmova je da se snima grupa ljudi ili učenika i da oni izvode kordinisane i uvežbane situacije i pokrete u trenutku kada kamera naiđe na njih.Preporuka je da se nijedna grupa ne nađe duže od 20 sekundi u kadru. U filmu ne postoji glavni glumac , svi akteri su podjedanko važni, stoji kao uputstvo koje je objavljeno na sajtu Učiteljskog društva.

 

 

Takođe pročitajte

Vranje je dobilo ulicu Džona V. Frotingama

Na inicijativu žena okupljenih oko neformalne grupe Ženski solidarni front Vranje i Centra za medijsku transparentnost …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.