Kompaniji Shinwon DOO namenjeno je priznanje kao poslodavcu koji je zaposlio najviše osoba sa invaliditetom

Priznanje za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kompaniji Shinwon DOO

Povodom dana NSZ, najboljim kompanijama i lokalnim samoupravama koje aktivno doprinose povećanju zaposlenosti i smanjenju nezaposlenosti dodeljena su priznanja.

Kompaniji Shinwon DOO namenjeno je priznanje kao poslodavcu koji je zaposlio najviše osoba sa invaliditetom, pa su predstavnicima kompanije u petak 25. decembra u prostorijama NSZ Filijala Niš, poštujući sve mere za suzbijanje širenja korona virusa, direktor Filijale Boban Matić, zamenica direktora Vanja Stojković i načelnica Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranje karijere Mirka Petrović predali priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kompanija Shinwon DOO osnovana je 2011. godine i bavi se proizvodnjom eleltrične i elektronske opreme za motorna vozila. Od samog osnivanja ima uspešnu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje u Nišu. Ova kompanija je radno angažovala do sada kroz posredovanje i profesionalnu orijentaciju oko 2300 lica sa evidencije NSZ Filijala Niš.

Filijala Niš za ovog poslodavca radi nosredovanje u zapošljavanju i selekciju lica. Takođe, kompanija Shinwon DOO je redovan učesnik sajmova zapošljavanja, kao i drugih aktivnosti koje Filijala Niš sprovodi. Postoji veliko interesovanje kod nezaposlenih lica za zapošljavanje u ovoj kompaniji.

Ovaj sadržaj je deo projekat “Dobra priča” koji je sufininsirao Grad Niš. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Takođe pročitajte

Počela sadnja 100.000 sadnica crnog bora širom Crne Gore

Akcijom pošumljavanja Dajbabske gore krajem prošle nedelje ozvaničen je početak sadnje 100.000 sadnica crnog bora širom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.