Kompaniji Shinwon DOO namenjeno je priznanje kao poslodavcu koji je zaposlio najviše osoba sa invaliditetom

Priznanje za zapošljavanje osoba sa invaliditetom kompaniji Shinwon DOO

Povodom dana NSZ, najboljim kompanijama i lokalnim samoupravama koje aktivno doprinose povećanju zaposlenosti i smanjenju nezaposlenosti dodeljena su priznanja.

Kompaniji Shinwon DOO namenjeno je priznanje kao poslodavcu koji je zaposlio najviše osoba sa invaliditetom, pa su predstavnicima kompanije u petak 25. decembra u prostorijama NSZ Filijala Niš, poštujući sve mere za suzbijanje širenja korona virusa, direktor Filijale Boban Matić, zamenica direktora Vanja Stojković i načelnica Odeljenja za posredovanje u zapošljavanju i planiranje karijere Mirka Petrović predali priznanje Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kompanija Shinwon DOO osnovana je 2011. godine i bavi se proizvodnjom eleltrične i elektronske opreme za motorna vozila. Od samog osnivanja ima uspešnu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje u Nišu. Ova kompanija je radno angažovala do sada kroz posredovanje i profesionalnu orijentaciju oko 2300 lica sa evidencije NSZ Filijala Niš.

Filijala Niš za ovog poslodavca radi nosredovanje u zapošljavanju i selekciju lica. Takođe, kompanija Shinwon DOO je redovan učesnik sajmova zapošljavanja, kao i drugih aktivnosti koje Filijala Niš sprovodi. Postoji veliko interesovanje kod nezaposlenih lica za zapošljavanje u ovoj kompaniji.

Ovaj sadržaj je deo projekat “Dobra priča” koji je sufininsirao Grad Niš. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Takođe pročitajte

Šareni AVA svet se širi!

Na samom početku otvaranja našeg shopping parka, imali smo viziju kaleidoskopa – sveta boja i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.