petak , decembar 6 2019
Početna / BIZNIS / Prilika da osvojite neograničen broj putovanja na linijama Wizz Air

Prilika da osvojite neograničen broj putovanja na linijama Wizz Air

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, objavila je pokretanje prvog WIZZ Izazova za mlade (WIZZ Youth Challenge), međunarodno studentsko nadmetanje za studiju slučaja (case study). Takmičenje pruža fantastičnu mogućnost za buduću generaciju menadžera kako bi stekli neophodno profesionalno iskustvo u rešavanju stvarnih poslovnih problema. Glavna nagrada u takmičenju je neograničen broj putovanja na svim linijama u okviru WIZZ-ove mreže tokom jedne godine.

Aktivni studenti na diplomskim i postdiplomskim (master) studijama društvenih i prirodnih nauka mogu da se prijave za ovo takmičenje sa temom iz oblasti avijacije i marketinga. Prijava će trajati do 5. aprila 2017, a kompletan obrazac za prijavu je dostupan na sledećem linku:  https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge, a popunjene obrasce treba poslati na e-mail adresu: [email protected].

Svi prijavljeni timovi će 7. aprila 2017. dobiti studiju slučaja, kao i detaljna uputstva i prateće materijale, a svoj odgovor treba da dostave do 21. aprila 2017. Timovi sa najboljim studijama slučaja će biti izabrani od strane interne komisije WIZZ-a i pozvani da učestvuju u finalu koje će biti organizovano u Budimpešti 18. maja 2017. Finalisti će predstaviti svoje studije slučaja žiriju WIZZ Izazova za mlade, koga će sačinjavati članovi Wizz Air-ovog izvršnog menadžmenta kao i stručnjaci sa strane.

Članovi pobedničkog tima će osvojiti mogućnost da cele godine putuju neograničeno na svim linijama iz WIZZ mreže koja broji preko 500 linija, iz 28 baza, kojima je umreženo preko 138 destinacija u 40 zemalja. Nagrade za drugoplasirane i trećeplasirane ekipe su besplatne aviokarte.

Više informacija o WIZZ Izazovu za mlade mogu se naći na adresi: https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge.

“Kao najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, Wizz Air je ponosan na sve ono što pruža ljudima – bilo da se radi o mogućnostima za putnike da ostvare kvalitetno putovanje po niskim cenama ili o mogućnosti za naše talentovane i posvećene članove WIZZ-a da ostvare svoje ambicije i ostvare uspešne karijere u okviru jedne od najnaprednijih evropskih aviokompanija. Zato smo veoma srećni što pokrećemo WIZZ Izazov za mlade, nudeči izvanredne mogućnosti za buduću generaciju menadžera da testiraju svoje veštine i znanja rešavajući realne profesionalne probleme i izazove i da u isto vreme dobiju vredno mišljenje izvršnih menadžera u aviosaobraćaju kojima će imati priliku da predstave svoj rad. Wizz Air je posvećen podršci studentima u oblasti avijacije i menadžmenta i unapred se radujemo susretu sa najboljim timovima u finalnom susretu koje će se održati u Budimpešti”, izjavio je Oven Džouns (Owain Jones), direktor korporativnih poslova Wizz Air-a.

Takođe pročitajte

„Jačanje sistema zdravlja i dobrobiti životinja“

Кada su standardi zdravlja i dobrobiti životinja u skladu sa EU zakonodavstvom, to takođe znači …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.