ponedeljak , 28 novembra 2022

Prepuno Narodno pozorište na trećoj večeri Urban festa

Na trećoj večeri festivala URBAN FEST u Narodnom pozorištu tražilo se mesto više.

Predstave „Preljubnici“, Račanskog pozorišta Kulturnog centra ”Radoje Domanović” i „Sve o ženama“, koju je odigralo Akademsko pozorište Studentskog kulturnog centra Niš, ispunile su salu do poslednjeg mesta.

Publika je, do sada, na ovogodišnjem URBAN FESTU, imala priliku da pogleda predstave „Kralj Ibi“, „Dragi tata“, „Peščanik“, „Antigona“, „Preljubnici“ i „Sve o ženama“. Ostala su još dva dana do kraja festivala, a publiku večeras očekuju predstave „Čudo u Šarganu“ i „Ručni rad“.

Od 20.30 na sceni Narodnog pozorišta nastupiće glumci Fakulteta umetnosti Univerziteta u Prištini, koji će izvesti komad „Čudo u Šarganu“ po scenariju Ljubomira Simovića, Od 22 časova na scenu stupaju glumci Akademije umetnosti Novi Sad, a publika će moći da pogleda predstavu „Ručni rad“, Žan Klod Danoa.

Podsećamo da se zbog vremenskih neprilika festival iz parka „Čair“ preselio u Narodno pozorište, i tu će se igrati sve predstave do kraja festivala. Ulaz je slobodan, a Studentski kulturni centar poziva sve ljubitelje pozorišta dođu na vreme, kako bi zauzeli svoja mesta! Uživajte u onome što su mladi glumci pripremili za vas! Ceo grad je pozornica!

Takođe pročitajte

Da li znate zbog čega cepamo košulju novopečenom tati?

Dolazak bebe na ovaj svet je svakako jedan od najposebnijih osećaja svakog roditelja. Sreća, strah, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.