Premijera filma „Kad mi se desiš opet“ u LKC

Premijerom kratkometažnog igranog filma „Kad mi se desiš opet“ mladi scenarista i reditelj Aleksandar Mitrović proslavio je sinoć u bioskopu Leskovačkog kulturnog centra (LKC) i mali jubilej. Ovo je peti film čiji je on autor.

 

aleksandar mitrovic foto natasa ilicBeogradska premijera  zakazana je za nedelju, 26. juna u 20:30 časova na sceni Kult u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“.

“Ovog puta, Aleksandar nam donosi jednu senzitivnu, tananu i vrlo slojevitu priču, koja govori o ljubavi. Dakle, o temi koja se tiče svih nas“, stoji u najavi filma.

aleksandar mitrovicFilm traje 25 minuta, Aleksandar potpisuje scenario i režiju, a glavne uloge poverene su Bojanu Periću i Nataši Milosavljević. U filmu igraju i Zinaida Dedakin, Aleksandar Lazić, Jovana Krstić, Ninoslav Anđić, a specijalni gost je naša proslavljena glumica Rada Đuričin. Supervizori i producenti su Zoran Popović i Svetlana Popović, a ceo proces stvaranja filma trajao je skoro punih godinu dana.

Mitroviću je ovo peti film a pre toga je snimio „Mina“ 2009, „Život kakav jeste“ 2010, „Opus istine“ 2012 i  „Vežbam svoj san“ 2014. Bavi se temama koje se tiču mladih i iskušenjima kroz koja prolaze u društvu tranzicije i predrasuda.

Foto:Nataša Ilić, Emilija Gajić i Diana Bojović

Takođe pročitajte

Festival CircleArt – Zelena promena je ženskog roda? – nagradni javni poziv za fotografiju

U okviru EU zelene nedelje, EU info point Niš i Festival reciklažne i cirkularne umetnosti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.