Premijera edukativno-humanitarne predstave „Heroji“ u Nišu

Omladinski volonterski projekat „Daske koje životom zrače“ realizuje neformalna grupa „Tim mladih Fokus“ uz podršku Resurs centra „Proaktiv“ u okviru programa „MLADI SU ZAКON 2016“ – Ministarstvo omladine i sporta.

Projektom je kroz edukativno-humanitarnu predstavu „Heroji“ prikazana jedna savremena porodica čije dete dobija rak. Predstavom su obuhvaćeni svi realni problemi sa kojima se susreće veliki broj porodica na putu do izlečenja njihovog deteta. Premijera predstave je 13.maja u 20 časova u Narodnom pozorištu u Nišu.
Veliku ulogu u realizaciji projekta imaju upravo i deca koja su se izlečila, lekari, psiholozi i medicinske sestre sa hemato-onkološkog odeljenja, kao i NURDOR(nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) kome će i biti uplaćen sav prikupljen novac od prodatih ulaznica i koji je namenjen za izgradnju novog hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.
Tim mladih Fokus ovom predstavom šalje između ostalog i jednu bitnu poruku koju će posle odgledane predstave sa sobom poneti svaki gledalac!
Odazovite se pozivu, dođite na predstavu i na taj način podržite mlade glumce, režisere, scenografe… kao i sve HEROJE koji se iz dana u dan bore i ne odustaju.
Pokažite još jednom da u našem gradu kuca veliko srce!

Cena karte je 150 dinara i možete je nabaviti na blagajni Narodnog pozorišta, kao i putem fejsbuk stranice Tim mladih Fokus- Niš.

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.