petak , decembar 6 2019
Početna / BIZNIS / Preduzetnice u lancu dobavljača Tako Lako Shopa

Preduzetnice u lancu dobavljača Tako Lako Shopa

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, dr Sanja Popović Pantić i direktor Tako Lako Shopa, Marko Ilić, potpisali su sporazum o saradnji.

Sporazumom će biti omogućeno uključivanje preduzetnica, članica udruženja, u lanac dobavljača ovog e-commerce portala, u kome je trenutno zastupljeno oko 40.000 proizvoda različitih dobavljača. Osim prodaje, preduzetnicama se ovim sporazumom pruža mogućnost promocije i prezentacije proizvoda,d što je bitan preduslov za njihovu vidljivost, unapređenje i razvoj poslovanja.

Kupovinom proizvoda članica UPŽ Srbije, koji su rezultat njihovog dugogodišnjeg i posvećenog rada, direktno se doprinosi većoj održivosti ženskih firmi i nastanku novih, čime se smanjuje nezaposlenost žena, a samim tim se utiče i na razvoj ženskog preduzetništva u Srbiji.

Saradnja je uspostavljena na osnovu strategije društveno odgovornog poslovanja kompanije Tako Lako, a uz svesrdno dugogodišnje zalaganje Udruženja poslovnih žena Srbije na uključivanju preduzetnica kao dobavljača u velike trgovinske lance i promociji rodne ravnopravnosti.

Na portalu Tako Lako će se, na samom početku realizacije sporazuma, predstaviti 11 kompanija, članica UPŽ Srbije, sa tendencijom proširenja asortimana i broja firmi koje će biti predstavljene u posebnoj sekciji na sajtu www.takolako.com .

Tako Lako Shop, deo je Nelt Grupe, organizacionog sistema koji sa sedištem u Srbiji, povezuje 3700 zaposlenih u 11 kompanija, u 7 zemalja na teritoriji Evrope – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji i Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku.

Takođe pročitajte

Besplatno predavanje i radionica – “Učinite svoj mozak efikasnijim”

Predavanje pod nazivom “Ishrana i mozak”  održaće se ovog vikenda u prostorijama Regionalnog centra za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.