sreda , novembar 13 2019
Početna / KATEDRA / Praznične radosti za decu i omladinu u dnevnom centru

Praznične radosti za decu i omladinu u dnevnom centru

Inspirisani novogodišnjim i božićnim motivima, deca koja pohađaju dnevni boravak u Centru za decu i omladinu izložila su i ove godine svoje rukotvorine, a sredstva prikupljenja njihovom prodajom iskoristiće, tradicionalno, za jedan od izleta u toku naredne godine.

BMV Moto klub Vlasotince poklonio je Centru za decu i omladinu televizor, a u saradnji sa njima, kompanija Dunav osiguranje darivala je više od 30 paketića deci koja pohađaju dnevni boravak i onoj koja koriste uslugu pomoć u kući.

Učenici četvrtog  razreda OŠ „Siniša Janić“priredili su za svoje drugare novogodišnju predstavu u kojoj su na kraju, uz dobru atmosferu, učestvovala sva prisutna deca.

Direkotr Centra za socijalni rad Momčilo Ignjatović rekao je da je ove godine iz resornog ministartsva odobreno šest miliona dinara za usluge socijalne zaštite, kao i da se u 2018.očekuje i više sredstava za te namene.

“Lokalna samouprava takođe je predvidela sredstva za usluge dnevnog boravka i pomoć u kući – rekao je direktor Centra za socijalni rad u čijem je sastavu I Centar za decu i omladinu, sa dnevnim boravkom.

Takođe pročitajte

DHL – prvih 50 godina za istoriju

Otkako je davne 1969.godine stvorena međunarodna vazdušna ekspresna kurirska dostava “od vrata do vrata”, zahvaljujući …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.