ponedeljak , 8 marta 2021

Pozorište u kući – Online predstave Narodnog pozorišta

U skladu sa odlukom o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, a zbog nemogućnosti daljeg planiranja repertoara, Narodno pozorište Niš je odlučilo da napravi online repertoar i da putem linka budete u mogućnosti da pogledate neke od najboljih i najgledanijih predstava niškog teatra.

Kako bismo vam boravak kod kuće učinili što prijatnijim i ovaj prekid pozorišnog života što kraćim, odlučili smo da vam tri puta nedeljno prikazujemo snimke naših predstava. Predstave možete pogledati na linku koji ćemo objaviti na sajtu Pozorišta, kao i na društvenim mrežama i koji će biti aktivan 48h, a nakon toga ćemo link zameniti i prikazati novu predstavu. – kažu iz Pozorišta.

Glumci Narodnog pozorišta su se uključili u kampanju OSTANI kod KUĆE i snimili  kratke video poruke u kojima apeluju da se pridržavamo preporuka i ostanemo svi u svojim domovima dok pandemija ne prođe.

Ujedno vas pozivamo da nam pišete, sugerišete, komentarišete naše predstave, predlažete predstave koje biste želeli da pogledate, a sve u cilju da i u ovim uslovima izolacije ostvarimo kontakt sa našom publikom. Jer pozorište bez publike gubi svaki smisao. Slobodno i aplaudirajte, smejte se uz naše komedije što više, biće to lekovito u ovim trenucima. – poručuju iz Pozorišta i dodaju: Hvala vam što ste publika Narodnog pozorišta Niš. Ponosni smo na vas. U želji da se novonastala situacija što pre završi i uspešno prevaziđe, srdačno vas pozdravljamo i željno očekujemo sledeći susret na daskama koje život znače.

Predstave možete pratiti na linku u nastavku:
http://www.narodnopozoristenis.rs/predstave-online/

Takođe pročitajte

Izložba “Tu mač” u Leskovačkom kulturnom centru

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, otvaranje izložbe fotografija “Tu mač”, najavljeno za 4. mart, odlaže se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.