petak , 16 aprila 2021

Poznati domaći strip autori na Svetosavskom sajmu knjiga

Pored toga što će moći da pronađu najrazličitije knjige po povoljnim cenama, posetioci Svetosavskog sajma knjiga imaće priliku da upoznaju i crtaju sa poznatim srpskim strip autorima.

U četvrtak 5. marta u 12 sati počinje radionica stripa, čiji su domaćini Aleksa Gajić i Nenad Cvetičanin.

I izdavačka kuća „System comics“ pronašla je mesto na našem sajmu, a osim priče o stripu donosi nam i radionice! Svi koji crtaju, vole da crtaju ili su jednostavno ljubitelji „devete umetnosti“, danas će u Oficirskom domu moći da uče od najboljih!

Osim stripa, i sedmog dana sajma nas takođe očekuju i promocije. Od 17 sati Boško S. Prokić predstaviće svoju knjigu „Dobrič“. Od 18 sati sledi promocija knjige „Vulkan“ Stojana Prokopovića, a poslednja promocija na ovogodišnjem sajmu biće o romanu „Drugi sat“, autorke Milene Jović.

Sinoć je u Oficirskom domu monografiju „Merak“ predstavio njen autor Zoran Petković. Potom je o romanu „Solunska 28“ govorio dr Nele Кarajlić.
Podsetimo, još samo dva dana ostalo je ljubiteljima pisane reči da pronađu knjigu za sebe na  sajmu i iskoriste akcije i popuste koje nude izlagači. 16. Svetosavski sajam knjiga, koji organizuje MedivestКT, trajaće do petka 6. marta.

Takođe pročitajte

Rezultati prvog konkursa LFN – Nišlije žele da se aktiviraju

Po osnovu Konkursa za podršku najboljim idejama u Nišu, koji je 5. marta 2021. godine …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.