Poznata TV lica Marina Ćosić i Vladimir Jelić iskreno o svim izazovima savremenog roditeljstva

Peti po redu vebinar UNICEF škole roditeljstva predstaviće interaktivni vodič sa stručnim savetima o razvoju i odrastanju deteta – „Bebbo“, a svi zainteresovani moći će da ga prate u četvrtak, 10. februara od 18 do 19:30 časova na YouTube kanalu UNICEF Srbija.

Na ovom UNICEF-ovom vebinaru govoriće o svom roditeljskom iskustvu, Marina Ćosić Mirković, mlada mama i glumica, i Vladimir Jelić, tata i TV voditelj.

Roditelji će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima o najčešćim dilemama i izazovima kada je u pitanju briga o deci. Dva stručnjaka u oblasti ranog razvoja, pedijatar dr Marica Milidrag i šefica i savetnica telefonskog savetovališta „HaloBeba“, Inga Mijailović, davaće odgovore na najčešća pitanja o zdravlju i razvoju bebe i malog deteta posebno u prvih 1000 dana života, o potrebama i najčešćim izazovima roditeljstva.

Ujedno učesnici vebinara moći će da saznaju kako da koriste novu aplikaciju „Bebbo – Vaš saputnik u roditeljstvu“, koja predstavlja interaktivni vodič za roditelje. Aplikacija, na koju će svi koji brinu o deci moći uvek da se oslone, je novi vid podrške omiljenog telefonskog savetovališta „Halo Beba“, koje još od 2001. godine pruža pomoć i savete porodicama sa trudnicama, novorođenim bebama i malom decom.

Ključna poruka vebinara je da se roditeljstvo uči, i da je na putu sazrevanja u roditeljstvu i odrastanja malog deteta važno imati čvrste tačke oslonca, dobre, pouzdane i pravoremene savete. Ovo izdanje Škole roditeljstva organizuje UNICEF u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd, telefonskim savetovalištem „HaloBeba“, a uz podršku LEGO Fondacije i Nordeus fondacije.

Vebinar će trajati 90 minuta, a imaće obezbeđen prevod na srpski znakovni jezik. Svi zainteresovani roditelji i staratelji mogu da prijave svoje učešće na vebinaru na sledećem linku za registraciju, ali i da postave pitanja na koja bi voleli da dobiju odgovore.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.