Poznata TV lica Marina Ćosić i Vladimir Jelić iskreno o svim izazovima savremenog roditeljstva

Peti po redu vebinar UNICEF škole roditeljstva predstaviće interaktivni vodič sa stručnim savetima o razvoju i odrastanju deteta – „Bebbo“, a svi zainteresovani moći će da ga prate u četvrtak, 10. februara od 18 do 19:30 časova na YouTube kanalu UNICEF Srbija.

Na ovom UNICEF-ovom vebinaru govoriće o svom roditeljskom iskustvu, Marina Ćosić Mirković, mlada mama i glumica, i Vladimir Jelić, tata i TV voditelj.

Roditelji će imati priliku da razgovaraju sa stručnjacima o najčešćim dilemama i izazovima kada je u pitanju briga o deci. Dva stručnjaka u oblasti ranog razvoja, pedijatar dr Marica Milidrag i šefica i savetnica telefonskog savetovališta „HaloBeba“, Inga Mijailović, davaće odgovore na najčešća pitanja o zdravlju i razvoju bebe i malog deteta posebno u prvih 1000 dana života, o potrebama i najčešćim izazovima roditeljstva.

Ujedno učesnici vebinara moći će da saznaju kako da koriste novu aplikaciju „Bebbo – Vaš saputnik u roditeljstvu“, koja predstavlja interaktivni vodič za roditelje. Aplikacija, na koju će svi koji brinu o deci moći uvek da se oslone, je novi vid podrške omiljenog telefonskog savetovališta „Halo Beba“, koje još od 2001. godine pruža pomoć i savete porodicama sa trudnicama, novorođenim bebama i malom decom.

Ključna poruka vebinara je da se roditeljstvo uči, i da je na putu sazrevanja u roditeljstvu i odrastanja malog deteta važno imati čvrste tačke oslonca, dobre, pouzdane i pravoremene savete. Ovo izdanje Škole roditeljstva organizuje UNICEF u saradnji sa Gradskim zavodom za javno zdravlje Beograd, telefonskim savetovalištem „HaloBeba“, a uz podršku LEGO Fondacije i Nordeus fondacije.

Vebinar će trajati 90 minuta, a imaće obezbeđen prevod na srpski znakovni jezik. Svi zainteresovani roditelji i staratelji mogu da prijave svoje učešće na vebinaru na sledećem linku za registraciju, ali i da postave pitanja na koja bi voleli da dobiju odgovore.

Takođe pročitajte

Doktor Milić postao počasni član Svetske organizacije vaskularnih hirurga

Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju prof.dr Dragan Milić postao je počasni član najveceg svetskog udruženja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.