Povratna karta „Flydubai“ od Beograda do Dubaija 310 evra

Avio kompanija „Flydubai“ objavljuje specijalnu cenu povratne karte u ekonomskoj klasi na relaciji Beograd – Dubai sa svim uračunatim taksama iznosi 310 evra. Ujedno, deca do 12 godina, koja putuju u pratnji odraslih osoba imaju pravo na besplatnu avio kartu tokom letnjih meseci. Oni plaćaju samo takse koje su u ukupnom iznosu 80 evra.

U cenu karte uključeni su i besplatan predati prljag do 20 kilograma kao i ručni prtljag do 7 kilograma. Tokom leta putnici imaju besplatan topli obrok. Promocija traje do 15. avgusta, a cene su dostupne u zavisnosti od raspoloživosti na letovima za sva putovanja do 30. avgusta 2016.

Avio kompanija „flydubai“ na svojoj liniji iz Beograda putnicima pruža punu uslugu koja uključuje i topli obrok (uz kafu ili čaj) na letu u ekonomskoj klasi, besplatan predati prtljag do 30kg, dok uz simboličnu doplatu putnici mogu uživati i vrhunskom HD elektronskom sistemu zabave tokom leta.

Biznis klasa „Flydubaija“ nudi izuzetan ugođaj uz udobne fotelje koje se obaraju, vrhunsku hranu pažljivo pripremljenu da zadovolji i najfinije ukuse i jedan od najkvalitetnijih elektronskih sistema zabave sa velikim izborom sadržaja koje možete pratiti u HD rezoluciji na touchscreen monitorima od 12,1 inča. Putnicima u biznis klasi je omogućeno da predaju do 40 kilograma besplatnog prtljaga.

Karte se mogu kupiti u predstavništvu avio kompanije flydubai u Beogradu, u Knez Mihailovoj 30/III (telefon: 011/328 2271) ili u bilo kojoj ovlašćenoj agenciji.

Takođe pročitajte

Zašto je Katarina Nešić „dijamant od žene“?

Praksa je da se o moćnim i uspešnim ženama piše 8.marta kao da ne postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.