nedelja , 4 decembra 2022

Povratna karta do Dubaija za 240 evra

U okviru jesenje akcije “Flydubai” odobrava se popust do 30 posto na cene avio karata do Dubaija i dalje do ostalih odredišta iz svoje bogate mreže linija.

Putnici koji planiraju da putuju u periodu od 1. oktobra do 15. decembra ove godine mogu da kupe karte do 4. oktobra u podne i da ostvare pravo na popust. U okviru ove globalne promotivne akcije “Flydubai” nudi povratnu kartu do Dubaija po ceni od 240 evra.

U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i uobičajena nadoknada za izdavanje karte, a cena obuhvata i prevoz prtjaga do 20kg, ručnog prtljaga do 7kg kao i topli obrok na letovima između Beograda i Dubaija. Na ostalim relacijama hrana i piće se plaćaju dodatno.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do popularnog Kolomba (Šri Lanka) može da se kupi već za 278 evra dok je Zanzibar moguće izabrati za 459 evra. Na promociji su i karte u biznis klasi, a let do Dubaija uz udobnost i vrhunsku uslugu ove klase košta 630 evra.

Karte po ovim cenama mogu se kupiti u predstavništvu avio-kompanije Flydubai u Beogradu, Kneza Mihaila 30/III. Telefon za informacije je: 011/328-2271, a email adresa: [email protected] ili [email protected]

Karte se mogu kupiti i preko interneta kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama gde je moguća drugačija cena u zavisnosti od visine agencijske nadoknade za izdavanje karte.

Takođe pročitajte

Organizacija ,,ESTIEM“ okuplja mlade iz regiona

,,Balkanski Motivacioni Vikend“ (eng. Balkan Motivational Weekend) je poseban događaj koji ima za cilj da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.