Foto: Barcaffe espresso

Posle dobrog ručka – najbolja kafa: Barcaffe espresso na Street Food Festivalu

Za sve ljubitelje dobre hrane i pića, Zemunski kej će biti pravo mesto susreta u okviru Street food festivala, a na radost svih onih koji ručak završavaju omiljenom šoljicom kafe, Barcaffe espresso biće deo ovog gastronomskog iskustva!

Svi posetioci ovog festivala imaće priliku da uživaju u neodoljivim ukusima Barcaffè espresso Maesoso i Barcaffè espresso Fantasia od 22. do 25. septembra.

Uz besplatnu degustaciju, svi koji posete Barcaffe espresso štand dobiće i poklon – višekratne „on the go“ čaše za dodatno uživanje u najdražem napitku, kao i priveske. Kafa će se služiti tokom sva četiri dana festivala (od 22. do 25. septembra), od 14 do 20 časova. Specijalni gost ovog štanda, u petak 23. septembra biće Prljavi inspektor Blaža, koji će se zajedno Arigom Sakijem, kolegom iz benda, oprobati u ulozi bariste. Na taj način, svi oni koji dođu do istog, dobiće priliku da se uvere u veštine pravljenja savršenog espresa posluženog od strane poznatih muzičara, u periodu od 14 do 16 časova.

Zaljubljenici u italijansku, meksičku i japansku kuhinju, kao i kubanske specijalitete će dobiti mogućnost da tokom festivalskih dana uživaju u ovom jedinstvenom gastro putovanju, na kom će se predstaviti 25 učesnika. A za dobru kafu posle ručka, i ovog puta pobrinuo se Barcaffe espresso.

Barcaffè je brend sa tradicijom dugom 50 godina, posvećen odabiru samo najkvalitetnijih zrna kafe u njegovom putu od sunčanih plantaža do šoljice savršene espresso kafe, za svoje potrošače. Barcaffè kontinuirano prati trendove tržišta i osluškuje nove zahteve svojih partnera i korisnika, uz fokus na stalni razvoj i unapređenje proizvodnje i proizvoda primenjujući inovacije i brigu o kvalitetu.

Dodatnu potvrdu vrhunskog kvaliteta dokazuje osvajanje 13 zlatnih medalja na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe (International Coffee Tasting), poslednju je osvojio prošle godine Barcaffè espresso India Single Origin. Takmičenjima poput ovog, Barcaffè želi da pokaže svoju ljubav, posvećenost i strast prema kafi, ujedno gradeći imidž eksperta u sferi espressa i pružajući priliku svim zainteresovanim baristima da i dalje napreduju i nadograđuju sebe u ovoj veoma popularnoj profesiji.

Takođe pročitajte

Magija stiže u novogodišnje AVAntura selo

AVA SHOPPING PARK je tokom cele godine slavio život, radost i unosili smo boje u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.