petak , novembar 15 2019
Početna / BIZNIS / Poseidon grupa najavila početak radova na Capitol Parku u Leskovcu

Poseidon grupa najavila početak radova na Capitol Parku u Leskovcu

Nakon završenih projekata u Šapcu, Somboru i Beogradu, Poseidon grupa nastavlja da investira u srpsko ritejl tržište. Britanski investitor dovodi svoj brend Capitol Park u Leskovac na zadovoljstvo 145,000 stanovnika.

Menadžment kompanije Poseidon grupe danas je zajedno sa predstavnicima grada Leskovca saopštio pojedinosti projekta na konferenciji u sali Skupštine grada. Kako je najavljeno radovi će biti započeti na leto, a otvaranje ritejl parka je zakazano za jesen 2018.godine.

“Capitol Park Leskovac biće četvrti po redu ritejl park Poseidon grupe u koji će biti uloženo oko 10 miliona evra i koji će potrošačima ponuditi miks 16 prodavnica poznatih domaćih i internacionalih brendova. Osim toga, dolazak ovog projekta u Leskovac doprineće ekonomiji grada donoseći oko 500 u fazi izgradnje i 200 nakon otvaranja. Odluka da investiramo u Leskovac proistekla je između ostalog iz njegove povoljne centralne lokacije u Jablaničkomo krugu, kao i pozitivnih trendova ekonomskog razvoja u gradu što je potvđeno i sertifikatom koji je Leskovac dobio od NALED-a kao grad sa povoljnim biznis okruženjem,” istakao je direktor kompanije James Gunn.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović istakao je značaj koji će ova investicija imati za grad:

“Dolazak Capitol Parka neće doneti građanima samo dobru kupovinu već i mnogo novih radnih mesta, i ovo su trenuci kada vidimo napredak grada i potvrđujemo da se krećemo u dobrom smeru. Još jednom zahvaljujem kompaniji Poseidon grupa što je odabrala Leskovac za ovu investiciju i uvrstila ga u svoju porodicu ritejl parkova.”

Zemljište površine 16,500 m2 na kom će park biti sagrađen smešteno je u širem centru grada, na uglu ulica 28. marta i Strahinjića Bana. Prednosti ove lokacije su blizina centru grada, kao i autoputu

Takođe pročitajte

AB KOP – sinonim za bezbednost na leskovačkim drumovima tokom zime

Odnos cene i kvaliteta, dugogodišnja tradicija i visoke reference u niskogradnji kao i najsavremenija oprema …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.