četvrtak , 2 aprila 2020

Portreti kućnih ljubimaca na originalan način

Vlasnici kućnih ljubimaca svoje četvoronožne prijatelje smatraju za članove porodice i osim što im kroz svakodnevnu negu i brigu o njima pokazuju da im je stalo do njih i da su zahvalni što su baš u njihovoj porodici sada mogu i da njihov lik zabeleže na jedan kreativan i neobičan način.

Razgovarali smo sa Lukom Dragovićem iz Niša, o zanimljivom hobiju za čije pokretanje se između otalog odlučio jer je i sam vlasnik havanezera Bože.

 • Kako ste došli na ideju?
  Ovo već postoji u svetu, na sličan ili drugačiji način tako da smo svakako našli inspiraciju u tome. Razlika je u tome što se mi trudimo da izadjemo u susret svakoj mušteriji i ne pravimo portrete samo u stilu kralja/kraljice ili grofa/grofice kao i većina ostalih. Kod nas možete videti i portrete boksera, superheroja kao i u playboy varijantama i sve to u miksu portreta kućnih ljubimaca u ljudskim telima.

  Ovaj prikaz slajdova zahteva javaskript.

 

 • Na koji način pravite portrete?
  Sve se radi digitalno, u photoshopu i u još par programa.

 

 • Šta je potrebno da vam kupci daju do znanja pre naručivanja?
  Generalno za sve što radimo se trudimo da to odradimo na najbolji mogući način. Mogu prepustiti nama izradu portreta, ali mogu i oni birati motive kakve žele. Najbitnije je naravno da znamo kojeg je pola ljubimac, koju dimenziju portreta od ponudjenih žele, da li žele ime psa da stoji na samom portretu itd. Na kraju to ispadne u jedno vrlo zanimljivo delo koje stvarno mnogo može ulepšati dom i stvoriti neke nove uspomene.

 

 • Koliko vam obično treba da portrete isporučite kupcima?
  Od trenutka naručivanja, portret završavamo u roku od 24h.

 

 • Portret koje rase se najviše traži?
  Nema pravila, za sada ne možemo izdvojiti nijednu rasu. Svakako su psi najzastupljeniji za sada iako radimo sve vrste ljubimaca.

Više radova možete pogledati na njihovoj zvaničnoj stranici na Instagramu.

Takođe pročitajte

Pčelari poklonili med Štabu za vanredne situacije

Udruženje pčelara Vlasotinca doniralo je 25 kg meda koje će volonteri Štaba za vanredne situacije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.