nedelja , 5 aprila 2020

Popločavaju se stepenice do najlepše lokacije u Vlasotincu

Stepenište koje od brane vodi ka kraku Njegoševe ulice je sanirano, a stepenište od kraka Njegoševe ulice do samog Spomen parka Staro groblje se popločava kamenom. Reč je o jednoj od najlepših i najfrekventnijih lokacija u Vlasotincu sa koje se proteže pogled na reku Vlasinu i panoramu varoši.

U pitanju je o veoma posećeno mesto na koje rado dolaze kako Vlasotinčani, tako i gosti. Deo stepeništa je saniran, 70 metara kvadratnih, a veći deo, površine 295 metara kvadratnih se popločava kamenom. Biće ofarbana i učvršćena ograda u dužini od 45m koja obezbeđuje stepenište, a skoro je ovde postavljena i LED rasveta. Plan je da odradimo zaštitnu ogradu i u ovom delu od Njegoševe do Starog groblja, a da JKP Komunalac ukloni rastinje kako bi pogled bio lepši – kaže većnik zadužen za odnose sa mesnim zajednicama Zoran Miljković.

Ukupna vrednost radova koje izvodi preduzeće “Pionir” iz Vlasotinca je oko 1,2 miliona dinara. Stepenište, koje je poslednjih godina bilo ruinirano i nebezbedno za kretanje, sada poprima izgled modernog šetališta.

Takođe pročitajte

Besplatno pecivo iz firme “Kiki-kore”

Sve je više i firmi koje se javljaju i žele da pomognu donacijama najvećoj niškoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.