Paki, Kapetan i Fića Foto: Udruženje Zoo Planet

Pomozimo pripremu zimnice za životinje Zoo planeta

Dolaskom kiše i nižih temperatura, koje su ujedno i neizostavni deo jeseni i zime, pored brige o sebi ne smemo zaboraviti i brigu o onima kojima je to jednako potrebno.

Udruženje ZooPlanet Niš kao i svake godine vredno kreće u akciju prikupljanja pomoći i pripremu zimnice i svih potrepština za mnogobrojne životinje o kojima vodi brigu.
U proteklih 12 godina kroz akcije Udruženja ZooPlanet prošlo je čak 700 volonterala i za to vreme spašeno je više od 5.500 napuštenih i povređenih životinja.
Sada je potrebna naša pomoć kako bi im zajedno obezbedili topli Zoo kutak sa dovoljno hrane i lekova za 180 životinja.

This slideshow requires JavaScript.

Ovom prilikom prenosimo poziv Udruženja da svi koji žele da poklone svoju pažnju, vreme i ljubav životinjama Zoo Planeta mogu to učiniti uključivanjem u njihov rad i pomognu u zbrinjavanju životinja kako bi tokom zime imali tople prostorije i dovoljno hrane.

Ukoliko želite da pružite zaštitu našim životinjama to možete učiniti uplatom donacije na žiro račun udruženja 105-22423-78 ili putem PayPala: [email protected]

Jedan od načina na koji možete pomoći jeste i kupovinom majica sa ilustracijama „sleepy animalzzz“ koje je donirala Udruženju Dimitrija Savić Zdravković, od čije prodaje prikupljen novac ide za nabavku sena za zimu za životinje u Zoo Planetu.

Pogledajte ilustracije detaljnije na sajtu udruženja, uživo u njihovom Zoo Kutku, Wibbly Wobbly Print ili na instagram profilu  https://instagram.com/deemeedoodles?utm_medium=copy_link !

Uz donaciju dobijate i sertifikat o doniranju sa zanimljivostima o životinjicama koje spavaju na ovim ilustracijama, a  ideju o ilustracijama smo inicijalno osmislili Lazar Grozdanović i ja u želji da obezbedimo miran san ovim životinjama. – kaže Dimitrija

Da se podsetimo, cilj Udruženja Zoo Planet je zaštita divljih, zaštićenih, ugroženih domaćih i egzotičnih životinjskih vrsta, podizanje svesti kod dece i mladih kroz razne edukacije, tribine, radionice i TV emisije o očuvanju prirodnih staništa, prirode i životinja kao i razvijanje svesti o dobrobiti životinja i poboljšanje odnosa ljudi prema životinjama.

Kada su mnogi okretali glavu, govorili da je nemoguće spasiti životinje, Zoo Planet je u svakoj akciji spasavanja životinja dao sve od sebe da prepreke ne budu izgovor i da mnoge životinje nastave da žive baš onako kako zaslužuju – DOSTOJANSTVENO.

Takođe pročitajte

Kako se izboriti sa prolećnim alergijama

Alergija (preosetljivost) je prirodna, zaštitna reakcija organizma od agenasa iz okoline, koje organizam doživljava kao pretnju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.